Codin Maticiuc a scris o carte despre viața lui Nuțu Cămătaru: „5 ani am stat pe lângă el, de la nunți și petreceri până la închisori”

Cartea se numește „Viața lui Nuțu Cămătaru. Dresor de lei și de fraieri” și va avea lansarea miercuri, la ora 12:00.

Author: Diana Bostan miercuri 24 noiembrie 2021 , 13:55

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Codin Maticiuc pregătește lansarea unei cărți, ce îl are ca subiect principal pe Nuțu Cămătaru, unul dintre cei mai cunoscuți și mai temuți interlopi din România.

Codin Maticiuc a scris cartea biografică a lui Nuțu Cămătaru

Codin Maticiuc a anunțat, luni, pe instagram că va lansa o nouă carte.

Dar nimeni nu se aștepta ca subiectul principal al cărții să fie chiar Nuțu Cămătaru. Codin a petrecut cinci ani pe lângă Nuțu Cămătaru și a documentat povestea de viață a temutului interlop.

Totul a început în 2014 când Codin a văzut o poză cu Nuțu Cămătaru pe prima pagină a unui ziar din Miami.

Acela a fost momentul în care a luat legătura cu Nuțu Cămătaru, iar acesta a acceptat să fie subiectul cărții sale.

Citeste si: 30 de ani de la moartea lui Freddie Mercury. Cui i-a lasat averea vocalistul trupei Queen

A petrecut cinci ani pe lângă temutul interlop

„Aceasta este cartea mea. O carte la care am lucrat în ultimii 5 ani. Am realizat că este un subiect prin 2014 când, aflându-mă la Miami, pe prima pagină a ziarului Miami Herald era Nuțu Cămătaru. Abia în 2017 am găsit o cunoștință comună care m-a dus la Nuțu. Am reușit să-l conving să mă lase să îi aflu povestea.”, a dezvăluit Codin Maticiuc pe Facebook.

„5 ani am stat pe lângă el, de la nunți și petreceri până la închisori. Am fost cu el să-și viziteze fiul, aflat în pușcărie pe atunci, l-am însoțit la Curtea Supremă unde a fost și condamnat. L-am vizitat la Jilava, penitenciarul din Ploiești și la cel din Găești. Am văzut și condițiile generale din penitenciare, dar și cele speciale pentru clanuri și îndeosebi pentru «Inamicul Public Numărul Unu». 5 ani. 5 ani de când am intrat în lumea lui, i-am cunoscut deopotrivă anturajul și dușmanii, poveștile și familia. 5 ani de când am primit un acces într-o lume paralelă, a adevăraților băieți răi. 5 ani în care am fost martorul tăcut al unor răfuieli și reglări de conturi cum nu mi-am putut imagina că există, narate cu lux de amănunte de liderul clanului Cămătaru”, a mai povestit Codin Maticiuc în postarea lui de pe Facebook.

Citeste si: Cum arată acum Brigitte Bardot. A fost unul dintre sex-simbolurile industriei cinematografice


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si