Colegii Denisei Lăzău luptă pentru VIAŢA tinerei studente de la medicină

Denisa Lăzău, o studentă medicinistă din Oradea a fost diagnosticată cu leucemie acută limfoblastică la doar 13 ani. Până în prezent, a urmat diverse tratamente în Italia, a făcut chiar şi transplant de măduvă de la mama sa, dar boala a recidivat şi are nevoie de ajutor.

A.S., vineri 18 mai 2018 , 14:21

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

O posibilă soluţie pentru tânăra studentă ar fi un tratament realizat la clinica John Hopkins din America, tratament care se ridică la 200.000 de dolari. Pentru a demara strangerea de fonduri, colegii ei organizează, miercuri, 16 mai, un târg de prăjituri cu strângere de fonduri, în faţa Bibliotecii Universitare. Prăjiturile vor fi donate de o firmă orădeană, iar banii vor ajunge în conturile tinerei.

De asemenea, prietenii ei s-au mobilizat si vor organiza concertul caritabil „Viaţă pentru Denisa”, care va avea loc miercuri, 23 mai, ora 18:00, la Filarmonica de Stat din Oradea. Pe scena vor urca: Leontin Ciucur, Viorica Bradea, Aneta Florea, Denisa Mihele, Alexandrina Chelu, Luminiţa Tomuţa, Radu Barbura, Ioana Urs, Monica Coita, Iulia Cotuţ şi Kharisma Vocal Band. Preţul unui bilet este de 30 de lei şi se poate achiziţiona de la casieria Filarmonicii de Stat Oradea.

„Salutăm iniţiativa şi stăm la dispoziţia celor care doresc să organizăm un eveniment de amploare, pentru a susţine VIAŢA Denisei!!! Iniţiatorii „Universitatea altfel” #universitateaaltfel”, a transmis Dr. Olivia Burtă, director la Centrul de Transfuzie Sanguină Oradea şi prorector al Universităţii.

Dacă doriţi să-i întindeţi o mână de ajutor Denisei, celei care poară o luptă cruntă cu boala, puteţi să faceţi o donaţie în conturile:
BCR: RON:RO44RNCB0661110970320001
EURO:RO17RNCB0661110970320002
USD:RO87RNCB0661110970320003
Titular cont: LAZAU DENISA – TATIANA
COD SWIFT: RNCB RO BU

„ Haideţi cu toţii, împreună, mână cu mână să-i fim din nou alături Denisei şi să-i oferim ajutorul nostru ca să poată să îşi continuie tratamentul în Italia şi să învingem şi această ultimă bătălie cu boala Denisei şi astfel, să-i redeam Denisei din nou zâmbetul pe buze”, stă scris pe pagina de Facebook „Împreună pentru Denisa”.

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si