Comitetul Executiv Naţional al PSD se reuneşte joi. Ce decizii urmează să fie luate?

Comitetul Executiv Naţional (CExN) al PSD se reuneşte joi pentru a discuta despre alegerile locale şi pentru a valida o serie de candidaturi.

Author: Andreea Stoica joi 30 iulie 2020 , 07:24

Comitetul Executiv Naţional al PSD
Comitetul Executiv Naţional al PSD
DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Preşedintele PSD Bucureşti, Gabriela Firea, a afirmat marţi că organizaţia pe care o conduce are pregătite candidaturile pentru Primăriile sectoarelor 2 şi 3, care vor fi validate în şedinţa de joi a Comitetului Executiv Naţional al partidului.

Validarea candidaturilor pentru alegerile locale

"Joi, probabil, avem un Comitet Executiv Naţional, în care se vor lua mai multe decizii importante la nivelul ţării şi inclusiv pentru Bucureşti. Avem pregătite candidaturile care vor fi validate în CExN pentru Primăria sectorului 2, pentru Primăria sectorului 3, de asemenea, reorganizarea activităţii Organizaţiei PSD sector 3(...). Joi, în şedinţa de Comitet Executiv, v

Citeste si: PSD vrea să scape de Negoiță. Documentul semnat de Marcel Ciolacu

Citeste si: PSD vrea să scape de Negoiță. Documentul semnat de Marcel Ciolacu

oi veni ca preşedinte PSD Bucureşti şi voi prezenta propunerile din partea organizaţiei noastre, atât candidatura pentru sectorul 2, cât şi cea pentru sectorul 3, precum şi toate propunerile

de reorganizare pe care le-am gândit", a spus Gabriela Firea.

Întrebat de jurnalişti dacă va pleca din PSD, primarul sectorului 4, Daniel Băluţă, a afirmat că locul său este în acest partid.

Citeste si: Primarul general al Capitalei, mesaj: „Forţa este în FIREA oamenilor!”

"În mod normal şi natural, locul meu e aici. Din partea PSD voi candida, e adevărat că doresc, aşa cum pe partea dreaptă se coagulează o alianţă, îmi doresc ca şi pe partea stângă să facem acelaşi lucru", a afirmat Daniel Băluţă, citat de agerpres.ro.

Se propune dizolvarea Organizaţiei PSD Ilfov

Preşedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a anunţat marţi seara că va propune în şedinţa CExN al partidului dizolvarea Organizaţiei PSD Ilfov.

"Voi propune în Comitetul Executiv dizolvarea acestei organizaţii, chiar dacă suntem în prag de alegeri şi sunt ferm convins că avem capacitatea de a face o echipă rapid acolo, să fim pregătiţi şi la Ilfov de alegeri.(...) Este inadmisibil aşa ceva. Am aflat din presă. Nu am crezut aşa ceva. Am avut o discuţie cu preşedintele de organizaţie acum aproximativ o lună de zile, i-am spus că în echipa dânsului există o persoană asupra căreia sunt foarte multe bănuieli de implicări într-o anumită zonă care nu ne reprezintă şi chiar i-am spus să ia măsurile necesare de a fi schimbat din funcţie, respectiv de secretar executiv", a spus Ciolacu.

Comitetul Executiv Naţional al PSD
Comitetul Executiv Naţional al PSD

Citeste si: PSD vrea să scape de Negoiță. Documentul semnat de Marcel Ciolacu

Şeful PSD a mai afirmat că joi va propune dizolvarea organizaţiei şi numirea unei echipe interimare la Ilfov.

Reacţia a venit după ce presa a scris că PSD Ilfov ar fi condus de interlopi.

Citeste si: Marcel Ciolacu anunţă când va fi depusă moţiunea de cenzură


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si