Concediul de acasă - cum să vă relaxați în living, cu un fotoliu de masaj

Dacă și anul aceasta concediul se lasă mult așteptat, dacă șansele de a avea parte de relaxare se pare că sunt mici, atunci apelăm la măsuri de adaptare. Fă rai din ce ai spune o vorbă. Iar acasă poate fi chiar locul perfect să vă relaxați, dacă acasă va exista un fotoliu Masatto.

Author: Andreea Stoica luni 10 mai 2021 , 09:16

Concediul de acasă - cum să vă relaxați în living, cu un fotoliu de masaj
Concediul de acasă - cum să vă relaxați în living, cu un fotoliu de masaj
DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Masatto este brand de lux pe nișa de fotolii cu masaj. A creat pentru publicul larg o variantă mai accesibilă de a beneficia de masaje, fără să mai depindeți de terapeut maseur.

Iar în timp, experiența a prins contur, astfel încât acum vorbim despre fotolii ce redau starea de bine utilizatorului. Sunt motivul pentru care puteți încheia o zi mai plăcut, începeți una cu mai mult avânt și orice zi, orice oră din zi poate fi mai plină de energie. Motivul? Masajele relaxante, de care vă bucurați la discreție, oricând.

Concediul de acasă

Ne-am obișnuit să amânăm timpul dedicat pentru noi. Punem pe primul loc task-urile, lucrurile pe care le avem de făcut, drumurile pe care trebuie să le facem, ba chiar urmăm o rutină în desfășurarea acestora. Suntem mereu alerți și pe fugă.

Credem că adevărata relaxare vine abia când vom fi în concediu. Dacă și voi ați pățit ca după concediu să fiți mai obosiți ca atunci când ați plecat, atunci ceva este greșit în această ecuație.

De fapt, starea de relaxare nu ar trebui condiționată de nimic. Cu atât mai mult nu ar trebui amânată până când ajunge totul la o limită. Relaxați-vă acum! Chiar și acasă, deși asta nu trebuie să însemne a sta în fața televizorului. Fotoliile Masatto sunt calea spre relaxare, dacă nu chiar o experiență în sine.

Pășește în universul senzațiilor

Fotoliile Masatto s-au aliniat nevoilor utilizatorilor, astfel încât pot masa complet, tot corpul, din cap până în picioare. Ba chiar dispun și de o extensie ce masează picioarele, tălpile, rolele din dotare masează reflexogenic. Se extinde, se pliază perfect pe corpul utilizatorului și îl masează când viguros, când blând. În funcție de setări.

Panoul de control este pe brațul fotoliului. Astfel, nu sunteți nevoiți să faceți vreun efort în a seta imediat o schimbare de ritm sau o continuare a unui program de masare.

Fotoliile Masatto sunt potrivite pentru oricine, pentru întreaga familie. Mecanismul de masare, ce ține de o tehnologie avansată, împreună cu funcțiile bine gândite (zero gravity, șina SL, comandă vocală, panou de control prin aplicație, cu sistem bluetooth surround integrat) fac posibilă relaxarea cum nu ați mai experimentat vreodată. În plus, fiecare ocupant este scanat, pentru precizia de masare.

Încercați și vă bucurați!

Oricare din fotoliile Masatto pot fi testate, gratuit. Faceți o programare în showroom, în oricare dintre cele existente, dintre care 2 sunt din capitală. Casa Masatto este the ultimate experience. Se aseamănă mai degrabă cu o locație de vis unde pășiți într-o lume definită de puterea masajelor.

Consilierii Masatto sunt gata să vă ajute să alegeți un fotoliu ce funcționează conform preferințelor sau așteptările fiecăruia.

O altă variantă este testarea gratuită acasă. Un trial de 30 de zile care să vă acomodeze cu minunăția aceasta în propriul living. Descoperiți astfel cum este să vă luați time off de la orice pentru o mică revigorare. Fotoliul face totul pentru voi și dincolo de terapia masajelor ține cont de mici detalii care să amplifice starea de bine.

Zero gravity spre exemplu este funcția pe care acum orice utilizator o are la îndemână. După studiile de specialitate de la NASA reiese că starea de imponderabilitate permite corpului să fie eliberat de presiune. Este posibil așa ceva pentru oricine? Aproape toate fotoliile din colecția Masatto au această tehnologie integrată.

Pentru case în care spațiul ar putea fi o problemă Masatto vine și cu soluția: optați pentru fotolii de masaj mai compacte, ce includ tehnologia zero space sau pe cele special concepute pentru home and office.

Cât despre achiziția în sine există și programe de finanțare cu dobândă zero. Detalii veți găsi în cadrul paginii oficiale.

Contact:

[email protected]

+40 756 478 789

 


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si