Concurenta din casa "Puterea Dragostei" pe care Livian o apreciază cel mai mult

Livian, câștigătorul din al doilea sezon al emisiunii "Puterea Dragostei" le-a făcut tuturor o surpriză și a revenit în fața camerelor de filmat. După intrarea în Casa Dragostei, Livian a dezvăluit care este impresia pe care i-au lăsat-o concurenții și concurentele din sezonul trei.

Razvan Ilie, duminică 25 octombrie 2020 , 15:34

Livian și Bianca pe vremea când erau un cuplu
DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Livian Pop a fost împreună cu Bianca Comănici și au câștigat sezonul trecut al emisiunii, însă despărțirea lor provocat mai multe atacuri pe rețelele sociale. Fiul lui Nelson Mondialu a mers mai departe destul de repede și este împreună cu Florentina încă din martie.

Livian Nelson Pop, fiul celebrului Nelson Mondialu, a revenit în show drept invitat și a spus după emisiunea difuzată sâmbătă 24 octombrie ce crede despre fetele din sezonul curent.

Citeste si: Actorul Constantin Zamfirescu, primul mesaj din spital: ”Nu sunt singur! Vă am pe toți, aici, cu mine!” ”Gogoașă” din ”Trăsniții” are cancer

Livian a observat că Adriana seamănă foarte bine cu o fostă concurentă, Ligi, datorită faptului că este o persoană extraordinară.

Despre Mariana a spus că este bună la suflet și destul de emotivă, însă a avut o atitudine defensivă atunci când l-a văzut pe Livian în "Casa Dragostei".

Adriana Cărare de la Puterea Dragostei

Livian despre Adriana: Are maniere

"Cele pe care le apreciez sunt Mariana și Adriana. Adriana e cel mai om. Știți cu cine aș putea s-o compar? Cu Ligi. Adriana poate fi comparată cu Ligi, un om extraordinar, un om elegant, nu știu cult dacă e. Dar are maniere", a spus Livian după show.

Citeste si: Zodia care se îmbogățește în 2021. O șansă ca asta apare o dată în viață

Mariana de la Puterea Dragostei, sezonul trei

Ce spune Livian despre Mariana: E o fată foarte emotivă

"Am fost foarte surprins de atitudinea Marianei. Nu știu ce a făcut-o pe Mariana să adopte o atitudine așa de defensivă, de când am intrat eu în casă, dar mă așteptam să fie așa. Ei fiind noi, în comparație cu mine, eu fiind câștigătorul, ei se gândesc că vin să le dau lecții, intervine orgoliul. E foarte de înțeles. Eu am știut asta.

Mariana a fost foarte defensivă. Ea e o fată foarte emotivă așa, nu se arată, poartă mereu zâmbetul, ironii, dă replici ironice, are sarcasmul dezvoltat. Dar sub acest zid se află o fată sensibilă, un suflet bun”, a declarat fostul concurent al emisiunii de la Kanal D, potrivit Wowbiz.


Distribuie acest articol pe Facebook si poti castiga un telefon de ultima generatie!
Abonează-te pe

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si