Concurentul de la Puterea Dragostei care a fost încarcerat

Akebono, unul dintre foștii concurenți de la Puterea Dragostei, a fost încarcerat săptămâna aceasta în penitenciarul Târgu Ocna. El s-a plâns de condițiile din închisoare.

Author: Andreea Bolocan joi 05 august 2021 , 15:01

Concurentul de la Puterea Dragostei care a fost închis akebono kanald
Concurentul de la Puterea Dragostei care a fost închis[Sursa foto: Captură KANAL D]
DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

În urmă cu doar câteva luni, concurentul din sezonul 3 al emisiunii Puterea Dragostei, Akebono, a fost condamnat la închisoare pentru 2 ani și o lună.

Vezi ce fapte a comis acesta și ce scuze a avut.

Akebono de la Puterea Dragostei a ajuns la 2 ani și o lună de închisoare, după ce a fost surprins de mai multe ori conducând fără permis. Tânărul mai avea o condamnare de 8 luni cu susupendare și un alt proces pe rol pentru aceeași faptă.

Alexandru Claudiu Laurențiu, poreclit Akebono, a fost prins prima dată fără conducând cu permisul suspendat în martie 2019, iar a doua oară când a fost prins era luna noiembrie a anului 2020, când deja fusese trimis în judecată pentru prima faptă. În ultimele săptămâni, pedepsele au început să se adune.

Citeste si: Doliu la „Puterea Dragostei”: „Dumnezeu să te odihnească, băiatul meu!”

Akebono s-a plâns de condițiile din închisoare

Fostul concurent din casa Puterea Dragostei, Akebono, s-a plâns de condițiile din penitenciar și a cerut întreruperea pedepsei cu executare. Gălățeanul a invocat atât legea recursului compensatoriu precum și alte motive în încercarea de a-i convinge pe judecători să-i dea drumul mai repede acasă.

În ce condiții stă Akebono în penitenciar

Avocații tânărului au invocat condițiile necorespunzătoare din închisoare: spațiul mic, neaerisit, fără suficientă lumină naturală, etc. În acest sens, avocații au cerut ca la 30 de zile într-un astfel de mediu să-i fie scăzute 6 zile din pedeapsa aplicată, conform legii mai sus menționate.

Totodată, Akebono și-a încercat norocul și a vrut să-i convingă pe judecători că pedeapsa lui nu este calculată corect și că la stabilirea ei s-a avut în vedere în mod eronat un rest dintr-o pedeapsă mai veche. Judecătorii au respins cererea lui Akebono.

Citeste si: Roxana Buzoiu de la „Puterea Dragostei” a explicat de ce este mereu vânătă pe corp. A lovit-o sau nu Sendo?!

Akebono, condamnat la închisoare de mai multe ori[Sursa foto: Captură KANAL D]

Akebono a fost condamnat de 2 ori la închisoare

În paralel, într-un alt proces desfășurat la Judecătoria Galați, instanța a decis dublarea pedepsei lui Akebono de la 1 an și 3 luni de închisoare, la 2 ani, 1 lună și 20 de zile, tot cu executare. Motivul a fost acela că în momentul în care a comis infracțiunile, Akebono se afla încă în perioada de probațiune, după o condamnare mai veche. În această perioadă, el nu mai avea voie să săvârșească vreo altă infracțiune.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si