Fostul edil al sectorului 5  îşi va petrece prima etapă a pedepsei de patru ani de închisoare în dosarul Colectiv la Penitenciarul Rahova. Politicianul a primit deja prima vizită, dar şi primul pachet de când se află în spatele gratiilor.

Citește si: Piedone, condamnat să stea 4 ani după gratii

În acest dosar au mai fost condamnați și patronul Clubului Colectiv, Alin George Anastasescu – 11 ani si 8 luni, asociații săi, Costin Mincu – 8 ani și Paul Gancea – 6 ani și 4 luni, pirotehniștii Viorel Zaharia și Marian

Moise – 6 ani și 10 luni, dar și cei doi pompieri de la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Bucureşti care au verificat clubul Colectiv, George Matei şi Antonina Radu, care nu au luat măsurile legale în privinţa respectării normelor referitoare la siguranța șa incendiu – 8 ani și 8 luni.

Citește si: Piedone, pregătit să meargă la închisoare

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Acești șapte bărbați au fost judecați în dosarul Colectiv. Ei vor sta 21 de zile în carantină, în Penitenciarul Rahova care este o închisoare de tranzit. Potrivit unor surse din cadrul Administrației Naționale a Penitenciarelor, lotul de șapte bărbați a fost împărțit în două, în așa fel încât deținuții să stea în cameră cu persoane cunoscute.

Piedone a fost vizitat de fiul său

Fostul primar a primit prima vizită din partea fiului său.

Vlad Popescu, fiul lui Piedone, a adus un pachet cu haine deoarece, la momentul încarcerării, nu a putut introduce în detenție toate bunurile pe care tatăl său le-a avut în bagaj.

Citește si: Dosarul "Colectiv", amânat pentru 3 mai. Deciziile definitive întârzie să apară, la 7 ani de la tragedie

Politicianul nu a primit alimente, deoarece el ar avea suficienți bani în cont pentru a-și cumpăra hrană de la magazinul închisorii, sau, pe bază de cerere, de la un hipermarket care are contract cu penitenciarul, arată sursa citată.

Fostul primar al Sectorului 4 Cristian Popescu-Piedone a fost condamnat la 4 ani de închisoare în dosarul Colectiv. Bărbatul s-a predat joi la Secția de Poliţie din Bragadiru, după care a fost dus la Penitenciarul Rahova.

Conform deciziei instanţei, Piedone a fost condamnat la patru ani închisoare pentru o infracțiune de abuz în serviciu, în legătură cu autorizația emisă de Primărie pentru clubul Colectiv şi achitat pentru altă infracțiune de abuz în serviciu.

Citește si: Cu ce se ocupă Vlad Popescu, fiul lui Cristian Popescu Piedone


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si