Cristian Popescu Piedone a fost arestat  în Penitenciarul Rahova în urmă cu trei zile, atunci când primarul Sectorului 5 al Capitalei a aflat sentința în dosarul cazului Colectiv, la șapte ani de la tregedia care a îndoliat România și zeci de familii.

Vlad va candida pentru postul de primar

Tatăl său a fost acuzat de abuz în serviciu în ceea ce privește autorizația pe care a emis-o pentru buna funcționare a clubului Colectiv, deși existau mai multe nereguli.

Cristian Popescu Piedone trebuie să stea acum patru ani în închisoare.

Citeste si: Ce legătură există între Andra și Cristian Popescu Piedone?! Puțină lume știe acest lucru

“Ne-a spus (n.r. – Popescu Piedone) să fim puternici, ca el este puternic în continuare. Am învățat de la el o lecție pe care a spus-o și cetățenilor Sectorului 5: să fac imposibilul posibil. Voi face și eu asta mai departe cu echipa de la Sectorul 5. Voi merge să candidez la Primăria Sectorului 5. Voi face imposibilul posibil și voi duce proiectele lui mai departe”, a spus el pentru  RTV.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

”(…) Tatăl meu este nevinovat. Dumnezeu este sus, îi va face dreptate. Odată și odată, tot va ieși adevărul la iveală”, a mai zis el.

Fiica lui Cristian Popescu Piedone, în lacrimi

Fiica lui a izbucnit în lacrimi și spune că tatăl său nu ar trebui să fie în arest.

Citeste si: VIDEO- Primăria unei comune din județul Iași a acumulat datorii de peste un milion de euro. Clădirea primăriei ar putea fi scoasă la vânzare

Ea precizează că e mândră de tot ceea ce el a făcut până acum și e nevinovat. Ana are încredere că bărbatul va veni acasă cât de curând și vor avea din nou o viață normală.

„Sunt lacrimi de mândrie… Noi suntem mândri de tata, noi îl susținem, el va veni acasă”, a spus Ana Popescu, fiica lui Cristian Popescu Piedone.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si