Cristian Popescu Piedone a fost condamnat, joi, la 4 ani de închisoare cu executare în dosarul Colectiv. Sentința este definitivă, astfel că la scurt timp după pronunțarea ei, s-a predat la poliția din Bragadiru.

Piedone și Andra sunt rude. După decizia judecătorilor, primarul a scris un mesaj pentru prietenii săi virtuali, că „l-au luat nevinovat şi că l-au chinuit şi l-au tăvălit şase ani şi jumătate, ca pe un câine”.

Ce a transmis Cristian Popescu Piedone

„Mă duc cu demnitate și cu respect, dacă justiția a considerat asta. Voi continua să lupt. Sunt vinovați, dar nu vreau să spun cine. Familia îmi dă putere. Ei știu. Nu știu doar ei. Copiii mei, dacă erau acolo, răspicat vă spuneam că nu sunt vinovat, chiar dacă aveam copiii morți. Dacă familiile alea cred că sunt vinovat le spun: „Așa să-i ajute Dumnezeu”. Voi continua să lupt. Mi-am făcut băgăjelul, mă duc și mă predau. Nu am nevoie de cătușe.”, a spus Piedone după aflarea sentinţei.

Citește si: Piedone, pregătit să meargă la închisoare

Piedone și prezentatorul Cătălin Măruță sunt prieteni de ani de zile. Primarul sectorului 5 și familia lui Măruță au participat la numeroase evenimente împreună, ba chiar au decis să-și consolideze legătura.

Așadar, Cătălin Măruță și Andra au fost nași în repetate rânduri.

legătura dintre piedone și cântăreața andra

Andra, alături de Piedone și de soția acestuia.

[Sursa foto: Arhivă]

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: O româncă l-a păcălit pe iubitul italian să-și vândă casa și să-i dea toți banii. L-a părăsit și și-a deschis un magazin în Focșani- antena3.ro

Citeste si: Mesajul Ucrainei pentru nord-coreenii trimiși să lupte de partea lui Putin. ”Mii de soldați ruși au luat decizia corectă”- wowbiz.ro

Cei doi i-au cununat pe Lorena si pe Vlad, fiul lui Cristian Popescu Piedone. Ceremonia a avut loc la biserica Sfântul Spiridon, la câţiva pași de casa părintească, drept pentru care tatăl primar a ținut să închidă circulația pe stradă.

Citește si: VIDEO- Cristian Popescu Piedone, audiat la DNA. Denunțătorul este fostul primar al Sectorului 5, Daniel Florea

Celebra nuntă s-a petrecut la Palatul Știrbei în prezenţa a peste 1000 de invitaţi, printre aceştia aflându-se şi fostul preşedinte al României, Ion Iliescu, precum şi Ştefan Stan, fostul câştigător al emisiunii „Vocea României”.

Când s-a născut primul copil, Andra și Măruță l-au creștinat pe micuț. Ei l-au botezat pe David Cristian, care a fost „primit oficial în universul creştin”, spunea prezentatorul „La Măruţă”, care se declara „un naş mândru, foarte mândru”.

„Astăzi David-Cristian, a ajuns acolo unde l-a adus destinul, unde l-a adus si prenumele… A fost creștinat. Am avut bucuria sa fiu nasul acestui copil minunat. Eu si Andra l-am primit oficial in universul creștin. Iar pentru noi asta înseamnă enorm. Am fost martorii unui eveniment excepțional si am văzut cum toată familia micuțului David a vibrat, a lăcrimat de fericire (mai mult sau mai puțin pe ascuns…), s-a rugat Domnului pentru fericirea celui mai tânăr membru al familiei. Ma consider cu atât mai onorat, cu cat unul dintre prenumele copilului este David, exact ca al fiului meu.

Sunt un tata si un nas mândru… Foarte mândru! Sa ne trăiești David Cristian”, a spus Măruţă. ”Am fost foarte emoționată într-o zi ca aceasta. Am plâns de bucurie când l-am văzut pe finuțul nostru”, a completat şi Andra.

Citește si: Dosarul "Colectiv", amânat pentru 3 mai. Deciziile definitive întârzie să apară, la 7 ani de la tragedie

Citeste si: Anunț important pentru elevele și studentele din țară! Noi tichete sociale de la Guvern- kfetele.ro

Citeste si: Cum a reușit Delia Budeanu să se vindece de cancer- radioimpuls.ro

Citeste si: O tânără a dispărut misterios după o petrecere din Spania. Poliția crede că a fost zdrobită și incinerată din greșeală- antena3.ro

În anul 2012, Cătălin Măruță și Andra au fost nași de cununie pentru Cristian Popescu Piedone și soția sa, Iulia, care și-au reînnoit jurămintele în fața lui Dumnezeu, după 25 de ani de mariaj. Ceremonia a fost atunci transmisă în direct de către postul de televiziune PRO TV, în cadrul emisiunii vedetei Pro TV.

Măruță și Piedone nu și-au ascuns niciodată prietenia. Primarul sectorului 5 era invitat des în cadrul emisiunii prezentate de soțul cântăreței. În anul 2013, Piedone i-a oferit prietenului său un cadou memorabil: un ponei adorabil pe nume Joris.

Citește si: S-a aflat cine va prelua conducerea Sectorului 5 al Capitalei, după ce Cristian Piedone a fost condamnat la patru ani de închisoare în dosarul Colectiv


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si