Dacian Cioloș a mărturisit că va menține actuala formă a Guvernului pentru a evita procedurile pe care o eventuală schimbare le-ar putea implica și pentru a nu prelungi criza politică în care se află România în acest moment. 

Citeste si: Florin Cîțu speră că nu va exista un guvern interimar până la sfârșitul acestui an

Care ar putea fi lista miniștrilor din viitorul Guvern 

Printre variantele de lucru discutate în şedinţa Biroului Naţional al partidului se numără Dan Barna posibil vicepremier şi nominalizat la Ministerul Afacerilor Externe, Ioana Mihăilă la Sănătate, Stelian Ion la Justiţie, Claudiu Năsui la Economie, Cătălin Drulă la Transporturi şi Nicu Fălcoi la Ministerul Apărării Naţionale, au declarat surse din formaţiune, pentru News.ro.

Totodată, pe liste s-ar mai putea regăsi Cristina Prună la Ministerul Energiei, Mihai Goţiu la Ministerul Mediului și  George Căţean la Ministerul Agriculturii.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: O femeie face bani depistându-i pe bărbații care își înșală partenerele. Ce face un „tester de fidelitate” și cât câștigă pe lună- antena3.ro

Citeste si: ANIMAȚIE GRAFICĂ. Cum a fost posibil ca pilotul de parapantă să cadă din aer, când zbura cu o turistă, lângă Brașov- wowbiz.ro

Citeste si: Liderii PNL îl trimit pe Dacian Cioloș să negocieze cu AUR și PSD

USR va aproba lista Guvernului Cioloș

USR va aproba duminică programul de guvernare, dar și lista Executivului Cioloș, urmând ca luni aceasta să fie depusă în Parlament pentru a putea fi demarată procedura de învestire a noului Guvern.

Birourile Parlamentare ale Camerei Deputaților și ale Senatului stabilesc data ședinței comune pentru învestirea noului Guvern, în termen de cel mult 15 zile. 

Citeste si: Marcel Ciolacu, reacție la declarațiile lui Florin Cîțu: „Frig, foame, sărăcie- Asta a reușit”


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si