Ionuț, Larisa și Bianca se enervează la culme, chiar înainte cu puțin timp de Marea Finală. Emanuel este supărat din cauza faptului că Andreea, iubita lui, a fost eliminată din emisiune, iar concurentul se simte singur. Emanuel le-a făcut reproșuri celor doi, Larisei și Ionuț, că s-ar putea să rămână fără prieteni dacă vor câștiga finala.
„Buzunarele pline, dar prieteni pe lângă nu știu dacă o să mai aveți”, a

spus Emanuel.

Citește și: VIDEO- Andreea Mantea a anunțat când va avea loc marea finală de la „Casa Iubirii”: „Vom afla câștigătoarea și câștigătorul acestui prim sezon"

Ce își reproșează concurenții?

„Măi, Emanuel, tu când ai venit în competiția asta nu cred că ai crezut că o să pleci cu nu știu câți prieteni de aici, dintr-o competiție de televiziune, practic!”, a reacționat Larisa, punând la bătaie faptul că scopul emisiunii nu este de a-ți face prieteni.

Citește și: Andra Volos a recunoscut că are o relație cu un celebru lăutar din România. De ce nu se afișează împreună

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

„Deja se vede la fete cine se ceartă pe premiul final”, a afirmat Radu, văzând că cearta dintre cele două concurente devine din ce în ce mai aprinsă.
Nu doar Emanuel a fost cel cre a avut ceva de spus, ci și Bianca, iar Larisa, deranjată de afirmații, s-a ridicat și a plecat din încăpere.

Citește și: Discuții aprinse în Casa Iubirii. Radu, acuzat că a șantajat oamenii emoțional: ,,În emisiune ai profitat într-un mod josnic''

Discuții aprinse în Casa Iubirii. Radu, acuzat că a șantajat oamenii emoțional: ,,În emisiune ai profitat într-un mod josnic''

Radu din Casa Iubirii este atacat de către Emanuel, care susține ferm că șantajează internauții cu scopul de a-l susține. În Casa Iubirii, înainte de Marea Finală, au loc foarte multe discuții între concurenți.

Citește și: Natalia și Radu se pregătesc de marea finală a emisiunii ”Casa Iubirii”. Care este strategia celor doi

După părerea celorlalți, Radu este considerat drept un concurent care pune la cale strategii pentru a-și asigura un loc către marea finală. Emanuel este și el foarte revoltat, considerând că totul este șantaj. Acesta s-a aprins și l-a acuzat pe Radu: ”Ai șantajat oamenii emoțional”.  


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si