Discuții aprinse în Casa Iubirii. Radu, acuzat că a șantajat oamenii emoțional: ,,În emisiune ai profitat într-un mod josnic''

Radu din Casa Iubirii este atacat de către Emanuel, care susține ferm că șantajează internauții cu scopul de a-l susține.

Author: Alexandra Bercea duminică 08 ianuarie 2023 , 15:04

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

În Casa Iubirii, înainte de Marea Finală, au loc foarte multe discuții între concurenți.

După părerea celorlalți, Radu este considerat drept un concurent care pune la cale strategii pentru a-și asigura un loc către marea finală. Emanuel este și el foarte revoltat, considerând că totul este șantaj. Acesta s-a aprins și l-a acuzat pe Radu: ”Ai șantajat oamenii emoțional”. 

Ce spun concurenții despre Radu

După ce Emanuel a spus faptul că Kinga ar fi format un cuplu cu Radu doar pentru Marea Finală, atmosfera a devenit din ce în ce mai tensionată.

Deea îl acuză pe Radu că a profitat la maximum de faptul că a plâns la plecarea Kingăi.

Citește și: Surprize în Casa Iubirii! Sorin și-a surprins iubita în cel mai frumos mod: ,,Vreau să te întreb aici și acum''

”Radu, cerșeai bani pe TikTok, rugai oamenii să trimită ca să se întoarcă Kinga. În emisiune ai profitat într-un mod josnic(...) Ai șantajat oamenii emoțional ca să fie lângă tine și ca să primești(...) Ai și spus că ai făcut 1000 de urmăritori după pov estea cu Kinga”, a spus Emanuel către Radu.

Citeste si: Greșeala fatală făcută de iubita lui Gicuţă din Apărători, după ce a fost băgată în portbagaj pentru a-i da foc- kanald.ro

Citeste si: Culiță Sterp aruncă bomba: „Băiatul meu din prima căsătorie!”. Și-a luat prin surprindere toți fanii cu declarația asta- wowbiz.ro

”Nici nu m-au lăsat să vorbesc, nici nu am spus varianta mea, au vorbit doar ei doi. E foarte greu singur, dacă aveam pe cineva, poate ne luptam în doi”, a spus Radu. 

Sorin consideră faptul că Radu este afectat că nu a reușit să-și găsească sufletul pereche în cadrul competiției și se simte neînțeles.

Andreea Mantea vrea să știe care este adevărul

”Nici nu m-au lăsat să vorbesc, nici nu am spus varianta mea, au vorbit doar ei doi. E foarte greu singur, dacă aveam pe cineva, poate ne luptam în doi”, a spus Radu. 

Andreea Mantea intervine și spune că vrea să știe care este realitatea, de fapt.

Radu se apără, spunând că totul a fost o glumă și că din acest motiv le-a cerut bani oamenilor din online, pentru ca Kinga să se întoarcă în casă.

Citește și: George de la Casa Iubirii, detalii despre fosta și actuala sa cucerire. „Am o afinitate pentru ea”

Sursa: Kanal D.ro


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si