Consilier de la Primaria Capitalei, in razboi cu Patriahia, care vrea sa construiasca un ansamblu rezidential

Roxana Wring, consilier la Primaria Capitalei, a declansat un razboi Patriarhiei care vrea sa construiasca un ansambul rezidential.

C.L., miercuri 28 februarie 2018 , 08:00

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Consilierul general USR, Roxana Wring e in razboi cu Patriarhia Romana, despre care spune ca vrea sa construiasca un ansamblu rezidential pe un teren din Pajura. Consilierul afirma ca proiectul prevede constructia mai multor blocuri de opt etaje.

“Imobiliarele sunt sfinte! Asta este si parerea Patriarhiei Romane, care a cerut recent un PUZ pentru un ansamblu rezidential pe un teren de 5.000 mp de pe strada Pajurei. Vor sa faca acolo blocuri de 8 etaje, fortand pe cat se poate reglementarile: regim de inaltime superior celui din zona, strada de acces de doar 6 metri si trotuar pe o singura parte”, scrie Roxana Wring pe pagina sa de Facebook, citata de stiripesurse.ro

Dupa ce a criticat protectul Patriarhiei, Roxana Wring a venit si cu o precizare. "Vad ca BOR a raspuns confirmand practic tot ce am spus aici. Citez din ce au spus reprezentanţii BOR: "actuala solicitare a Patriarhiei Romane urmareste scoaterea din categoria regimului industrial si trecerea in cel rezidential a terenului respectiv, cu un regim de inaltime mai mare, raportat la zona. Scopul este acela de a se ajunge la o valoare corecta a terenului, pentru o eventuala vanzare a acestui teren.” 

Nu este prima data cand consilierul de la Primaria Capitalei este in razboi cu Patriarhia. Roxana Wring considera ca Biserica ar trebui sa foloseasca banii din donatii sau din alte surse pentru construirea Catedralei Neamului si sa nu mai ceara fonduri de la bugetul primariei.
 

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si