Consilierul decedat al Vioricăi Dăncilă era putred de bogat! La 48 de ani, Florin Ciocănealea avea aproape 300.000 de euro în conturi şi câştiga lunar 6.800 de euro!

Consilierul decedat al Vioricăi Dăncilă era putred de bogat, aşa cum reiese din declaraţia de avere a lui Florin Ciocănelea.

Author: Matei Vaihan marți 17 decembrie 2019 , 08:39

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Consilierul decedat al Vioricăi Dăncilă era putred de bogat, conform documentelor oficiale.

Florin Ciocănelea, fostul consilier pe probleme energetice al Vioricăi Dăncilă, a murit pe 10 decembrie, la doar 48 de ani. Pe 12 aprilie 2018, la numirea în funcţie, Ciocănelea şi-a completat declaraţia de avere. Din document, reiese că acesta avea o vilă de 528 metri pătraţi în Bucureşti, cu un teren aferent de 407 metri pătraţi, dar şi un apartament de 59 metri pătraţi. ( vezi motivul pentru care Viorica Dăncilă a fost în doliu)

Citeste si: VIDEO| Cum a apărut Viorica Dăncilă la ședința Organizației femeilor social-democrate

Cea mai impresionantă rubrică este cea a conturilor şi depozitelor bancare.

Ciocănelea avea 1.256.731 lei şi aproximativ 15.000 euro, adică aproximativ 285.000 de euro. El nu avea datorii.

La venituri anuale, el a completat suma de 278.338 de lei, încasată ca consilier tehnic al unei companii şi 101.988 lei ca membru în Consiliul de Adminsitraţie al SC Grup Servicii Petroliere SA Constanţa. Astfel, Ciocănelea a încasat 380.326 lei, adică 31.693 lei (aproximativ 6.800 euro) pe lună.

Consilierul decedat al Vioricăi Dăncilă era putred de bogat. Ciocănelea a fost numit în funcţia de consilier de stat cu atribuţii în domeniul energiei  

În martie 2018 Ciocănelea a fost numit în funcţia de consilier de stat cu atribuţii în domeniul energiei al premierului. În 2012 acesta a fost pus sub urmărire penală de către DIICOT într-un dosar de spălare de bani şi delapidarea patrimoniului Asociaţiei Salariaţilor din cadrul SNP Petrom SA.

Florin Ciocănelea avea 48 de ani. Momentan nu se știu cauzele decesului. Conform site-ului stiripesurse.ro, Ciocănelea a fost unul dintre cei care au stat în spatele controversatei ordonante de urgență 114.

Florin Ciocănelea a fost urmărit penal în urmă cu 7 ani pentru spălare de bani și delapidare a patrimoniului Asociaţiei Salariaţilor din cadrul SNP Petrom SA. În același dosar au fost vizați și Sorin Ovidiu Vântu și Liviu Luca. Prejudiciul care i-a fost adus statului romîn s-a ridicat la suma fabuloasă de 12 milioane de euro. Doi ani mai târziu, în 2014, fostul consilier al Vioricăi Dăncilă a fost scos de sub urmărire penală de DIICOT.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si