Urmaşul Vioricăi Dăncilă în fruntea PSD nu a putut justifica un milion de lei! Vezi cum s-au evaporat 800.000 de lei din dividendele lui Marcel Ciolacu!

Urmaşul Vioricăi Dăncilă în fruntea PSD este Marcel Ciolacu, care e preşedinte interimar al partidului.

Matei Vaihan, miercuri 27 noiembrie 2019 , 22:10

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Urmaşul Vioricăi Dăncilă în fruntea PSD a revenit în prim-plan după demisia acesteia, survenită marţi seară. În locul lui Dăncilă, până la Congresul din luna februarie, va fi președinte interimar Marcel Ciolacu. Acesta a mai fost în atenţia presei în vara lui 2017. “Vicepremierul Marcel Ciolacu nu poate justifica aproape un milion de lei. Peste 100.000 de lei i-au apărut abia anul acesta în declarația de avere, dar într-un cont deschis în 2003, nemenționat anterior. Iar o sumă de aproape 800.000 de lei din dividende s-a evaporat și nu a fost niciodată declarată de Ciolacu.”, a dezvăluit România liberă. (citeşte adevărul despre studiile Vioricăi Dăncilă)

Citeste si: Marcel Ciolacu. Cine este noul președinte intermiar al PSD

“Surprinzător, conturile bancare ale vicepremierului Ciolacu s-au umplut de bani exact în anul imediat următor unui an cu două campanii electorale: cea pentru locale din primăvara lui 2016 și cea pentru parlamentare din toamna anului trecut. Cei mai mulți politicieni au ieșit pe minus după anul electoral, mulți investind zeci de mii de lei în efortul de campanie. În ianuarie a.c., atunci când a depus prima declarație de avere din al doilea mandat de deputat (primul fiind exercitat între 2012 și 2016), pesedistul Ion-Marcel Ciolacu nu avea nici un leu pus deoparte. La capitolul „active financiare”, deci, nu era menționat nimic: nici un depozit, nici un cont bancar, nici o sumă pusă la saltea. Nimic, așadar, nici cash, nici în bănci sau oriunde altundeva.”, a mai relatat ziarul.

Urmaşul Vioricăi Dăncilă în fruntea PSD: "Ciolacu a găsit cam 20.000 de euro și a căptușit depozitul bancar" 

“Cinci luni mai târziu, însă, într-o declarație de avere (tot de deputat) depusă în iunie a.c., la „active financiare” apare un cont bancar curent de 88.511,10 lei. În mod ciudat, însă, deputatul Ciolacu a menționat că anul de deschidere al contului este 2003. Practic, la 14 ani distanță de la deschiderea acelui cont, politicianul a găsit cam 20.000 de euro și a căptușit depozitul bancar. La o lună după ce a spart gheața bancară cu contul de 88.511,10 lei, deputatul Ion-Marcel Ciolacu a depus prima declarație de avere în calitatea sa de membru al Executivului, adică de vicepremier fără portofoliu. În această declarație, datată 28 iulie a.c., contul bancar crescuse la 101.500,33 lei, adică 
cu aproape 13.000 de lei în cam o lună.”, s-a mai scris despre Ciolacu.

“RL i-a adresat oficial acum două săptămâni mai multe întrebări, referitoare la situația sa financiară, vicepremierului Ion-Marcel Ciolacu, prin intermediul Secretariatului General al Guvernului. Una dintre aceste întrebări cerea lămuriri atât despre sursa sumei de peste 100.000 de lei, intrată brusc într-un cont deschis în 2003, cât și despre lipsa oricăror mențiuni anterioare despre acest cont. Nici un răspuns, însă, nu a venit dinspre Ciolacu, pe căi oficiale”, s-a mai dezvăluit despre Marcel Ciolacu.

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Te-ar putea interesa si