Consiliul Concurentei vrea ca, de anul acesta, sa putem consulta pe calculator sau direct pe telefonul mobil si preturile din hipermarketuri, si din benzinarii. Ce economii am putea face incercam sa aflam din urmatorul experiment.

Citeste si: Numarul mortilor din cauza infectiei cu Acinetobacter de la institutul Marius Nasta este de 3 ori mai mare decat cel anuntat initial!

Consiliul Concurentei vrea sa-i ajute pe consumatori sa identifice din cateva clik-uri cele mai ieftine produse.

Incercam un experiment. Ne aflam pe bulevardul Iuliu Maniu si aflam ca, in zona Tineretului, benzina e mai ieftina. Pornim la drum, teoretic, pentru a face o economie. Descoperim, insa, ca, in acest caz, pierdem 47 de minute in trafic.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Scenariul NATO pentru război cu Rusia în 2027. Care ar fi primele țări invadate de ruși- antena3.ro

Citeste si: Animalele care nu vor mai putea fi ucise. Fermele se vor închide. Angajații trebuie să își găsească alt loc de muncă- wowbiz.ro

Citeste si: Ministrul Educației, dă învățământul peste cap. Cât vrea să țină elevul OBLIGATORIU în școală

Cei 11 kilometri inseamna un consum de aproximativ un litru de carburant. Pretul ar trebui sa fie mai mic cu cel putin 11 bani pe litru ca sa acoperim consumul suplimentar. Fara sa mai calculam si drumul inapoi.

Daca litrul de combustibil costa si mai putin...

cu atat mai bine!

Specialistii sunt de parare ca ar trebui inclusa intr-un astfel de comparator o gama cat mai larga de produse.

In prezent, monitorulpreturilor.info functioneaza doar pentru zona Bucuresti-Ilfov si cuprinde o gama limitata de produse.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si