Constanța: Restaurantele, cinematografele şi sălile de jocuri de noroc vor fi redeschise

Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă a decis redeschiderea restaurantelor, a cinematografelor şi teatrelor din judeţul Constanţa care vor funcţiona la o treime din capacitate. Măsura intră în vigoare din data de 28 ianuarie şi este valabilă timp de 14 zile. Decizia se aplică tuturor localităţilor din judeţul Constanţa, cu excepţia comunei Fântânele, unde rata incidenţei este peste trei la mia de locuitori.

Author: Alina Raducu miercuri 27 ianuarie 2021 , 12:43

Constanța: Restaurantele, cinematografele şi sălile de jocuri de noroc vor fi redeschise
Constanța: Restaurantele, cinematografele şi sălile de jocuri de noroc vor fi redeschise
DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Prefectul judeţului Constanţa, Silviu Coşa, a convocat, miercuri, Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă, care a votat încadrarea judeţului în limita de incidenţă cuprinsă între 1,5 şi mai mică sau egală cu 3/1.000

de locuitori.

Restaurantele, cinematografele, teatrele şi sălile de jocuri de noroc vor fi redeschise și în Constanța

Astfel, organizarea şi desfăşurarea activităţii cinematografelor, instituţiilor de spectacole şi/sau concerte este permisă, cu participarea publicului până la 30% din capacitatea maximă a spaţiului. De asemenea, sunt interzise organizarea şi desfăşurarea spectacolelor de tipul drive-in, a spectacolelor, concertelor, festivalurilor publice şi private sau a altor evenimente culturale, în aer liber.

De asemenea, restaurantele pot fi deschise la interior, între orele 06 – 23, fără a se depăşi 30% din capacitatea maximă a spaţiului.

CJSU a mai decis şi că sălile de jocuri de noroc vor fi deschise, tot la o treime din capacitate.

Aceste măsuri sunt valabile pentru toate localităţile judeţulu Constanţa, cu excepţia comunei Fântânele, acolo unde rata incidenţei depăşeşte trei la mia de locuitori.

Decizia intră în vigoare din data de 28 ianuarie şi este valabilă pentru o perioadă de 14 zile, când urmează să fie reevaluată.

Citeste si: Constanţa: Poliţist înjunghiat pe stradă, în Eforie Nord


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si