Contre între Olguţa Vasilescu şi Violeta Alexandru la audierea ministrului Muncii - Vasilescu: Spuneţi textual dacă cresc pensiile cu 40%

Fostul ministru al Muncii, Lia Olguţa Vasilescu a avut o dispută verbală cu ministrul desemnat pentru acest portofoliu, Violeta Alexandru, după ce Vasilescu i-a cerut titularului portofoliului să precizeze „textual” dacă punctul de pensie va creşte cu 40 la sută, aşa cum prevede legea. În replică, Violeta Alexandru a spus că este „chemată să aplice legea” şi i-a reproşat fostul ministru că „perpetuează o stare de tensiune continuă” şi „intoxică” oamenii în legătură cu aplicarea legii pensiilor.

Author: G.B. miercuri 19 februarie 2020 , 15:49

Contre între Olguţa Vasilescu şi Violeta Alexandru
DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Fostul ministru al Muncii, Lia Olguţa Vasilescu, l-a întrebat miercuri, la audierea în Parlament, pe ministrul desemnat al Muncii, Violeta Alexandru, dacă va creşte cu 40 la sută punctul de pensie, aşa cum prevede legea.

Citeste si: Caz șocant la solar. O femeie a rămas fără ureche după ce a mers la bronzat

Ea i-a cerut Violetei Alexandru să precizeze „textual” dacă va avea loc această majorare fără a apela la sintagma „vom respecta legea în vigoare”, pe care Alexandru a utilizat-o în mai multe declaraţii recente.

Contre între Olguţa Vasilescu şi Violeta Alexandru la audierea ministrului Muncii- Vasilescu: Spuneţi textual dacă cresc pensiile cu 40%

„Nu am cum să vă răspund «da» pentru că nu suntem la televizor la un concurs la care să răspund la întrebare cu răspuns deschis.

(...) Ceea ce mi s-a solicitat prin acest mandat este să aplic legea, ceea ce voi face. Premierul, ceilalţi colegi urmăresc modul în care se încasează veniturile la buget şi nu am niciun semnal.(...) Problema nu este să facem o nouă lege sau să facem modificări în lege, problema este să ne facem treaba pe legea pe care o avem. V-am răspuns că sunt chemată să respect legea ceea ce voi şi face” a răspuns Violeta Alexandru.

Ea a acuzat PSD că „perpetuează o stare de tensiune continuă” legat de aplicarea legii pensiilor, fapt despre care Violeta Alexandru spune că ar crea panică în rândul populaţiei.

Citeste si: OUG privind alegerile anticipate, respinsă de plenul Senatului

Contre între Olguţa Vasilescu şi Violeta Alexandru

Citeste si: Actor renumit răpus de Coronavirus. Ultimul mesaj transmis de vedetă este devastator

„Vă rog să nu mai manipulaţi şi alertaţi populaţia că se întâmplă lucruri ascunse la Ministerul Muncii! Intoxicaţi oamenii cu ştiri care creează panică” i-a spus Violeta Alexandru Olguţei Vasilescu.

Citeste si: Florentina Opris, o femeie implinita


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si