Serialul a iscat controverse

Primele episoade din serialul documentar de pe Netflix, apărut în urmă cu o săptămână, se concentrează în principal pe hărţuirea mediatică, pe aluziile rasiste din presă şi din mediul online. 

Citește și: Chipul lui Tutankhamon, dezvăluit cu ajutorul tehnologiei 3D

Harry şi Meghan au părăsit familia regală în 2020 şi au acuzat-o de lipsă de sprijin şi de rasism într-un interviu acordat anul trecut la televiziunea americană.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Ministrul britanic de externe spune că nu a vizionat încă serialul documentar, dar a sărit în apărarea familie regale. 

Nu există un mai mare susţinător al unui Regat Unit multicultural decât regele Charles al III-lea Cred că atitudinea familiei regale faţă de această ţară reflectă ţara modernă pe care o vedem ”, a spus acesta, potrivit Sky News.

Citește și: Meghan Markle are o intervenție estetică la picior. De ce a ajuns să apeleze la bisturiul medicului

Reacţia sa intervine după o recentă controversă rasistă care a avut loc la Palatul Buckingham. Ngozi Fulani, lidera unei asociaţii care sprijină femeile de culoare victime ale violenţei domestice a afirmat la sfârşitul lui noiembrie că, la o recepţie, Lady Susan Hussey, o prietenă apropiată a Elisabetei a II-a, a insistat să o întrebe de unde „vine cu adevărat”.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si