Copii sechestrați în casă de un executor judecătoresc

Situație incredibilă în județul Argeș. Doi copii au rămas blocați în casă după ce un executor a pus lacăt pe imobilul în care locuiau.

D.S., joi 09 ianuarie 2020 , 15:39

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Se pare că unul dintre aceștia, o fată de 13 ani, a sunat la poliție.

"Pe mine m-a sunat fiica-mea de 13 ani, care mi-a spus că sunt 10 persoane în curte, care se plimbă pe acolo. Nu am primit vreo notificare oficială. Am reuşit cu acordul poliţiei să rup un sigiliu şi să intru în curte, acum trebuie să mai rup un sigiliu pentru a intra în casă. Fosta mea soţie, care mă execută, este mama doar unuia dintre copii şi ştia că ei sunt ambii în casă. Bineînţeles că ştia”, , a declarat tatăl celor doi copii, Silviu Mihăilescu, potrivit dcnews.ro.

Citeste si: O tânără româncă a crezut că și-a găsit dragostea vieții pe Facebook, însă a sfărșit ca prizonieră în Madrid timp de un an. Cum a scăpat femeia

„Decizia instanţei spune că se pune sechestru pe teren, dar nu pe bunuri şi pe imobil. I-am explicat executorului că dacă sigilează casa şi curtea, eu nu am cum să scot copiii din casă şi mi-a spus că nu e problema dînsei, să fac o solicitare în acest sens. Voi intra în casă tot asistat de poliţişti”, a adăugat el.

Citeste si: Mama Luizei Melencu, reacție după ultimele declarații ale lui Dincă: "Acesta a fost un film regizat de procurori"

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Te-ar putea interesa si