Charlotte Travers a trecut prin spaima vieții după ce a observat că i s-a îngălbenit pielea fiului său de șase ani. Femeia, în vârstă de 32 de ani, a plecat imediat pentru ca minorul să fie consultat de un specialist.

Citește si: Sfaturi și recomandări de preparare a ceaiului verde

Băiatul este un iubitor înfocat de portocale, așa că a consumat fructele în cantități excesive.

Thomas iubește portocalele și adoră să le consume aproape zilnic. El a mâncat fructele în cantități foarte mari. La nu mult timp după asta, mama lui a observat că pielea celui mic a căpătat o nuanță gălbuie. Femeia s-a gândit imediat că este vorba despre o insuficiență renală sau hepatică, motiv pentru care a dat o fugă la spital.

Ce verdict a dat medicul

Charlotte i-a arătat medicului pielea fiului său, însă primul semn de insuficiență renală sau hepatică este culoarea galbenă a ochilor, simptom ce îi lipsea băiețelului. Tânăra mamă a decis să facă să îi facă fiului ei analize de sânge și a reieșit o cantitate neobișnuit de mare de bata-caroten.

Citește si: Reţetă de dulceaţă de dovlecei: Este, pur şi simplu, un deliciu!

Citeste si: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Larisa de la „Casa Iubirii” și-a făcut iubit! Primele imagini cu bărbatul care i-a furat inima- wowbiz.ro

„A început să devină galben și m-am îngrijorat pentru că poate fi un semn de insuficiență renală sau hepatică. La controlul inițial, medicul a spus că principalul simptom al insuficienței renale erau ochii galbeni, dar Thomas nu îi avea. Ea a spus că uneori copiii pot avea pielea pătată dacă se joacă în noroi sau nisip, dar a durat mai mult timp, așa că am făcut analize de sânge'',

a spus mama băiatului.

portocale

Thomas are șase ani și iubește portocalele.

[Sursa foto: Presa străină]

În cele din urmă, femeia i-a explicat cadrului medical că fiul său a mâncat foarte multe portocale. Medicul a informat-o că asta ar putea fi cauza îngălbenirii pielii lui Thomas.

Citește si: Mai mulți români din Spania sunt cercetați pentru că ar fi furat 11 tone de portocale. Alți doi suspecți au fost deja arestați 

„Niciodată, într-un milion de ani, n-aș fi crezut că asta i-a făcut pielea să se îngălbenească”, a mai spus Charlotte Travers.

Citește si: Cum cureți o rodie. „În mod excepțional, unele persoane pot dezvolta reacții alergice la sucul de rodie"

Copilul este perfect sănătos, în urma controlului efectuat de medic. Micuțul nu-și poate stăpâni, însă, pofta pentru portocale.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si