Pompierii Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta (ISU) Neamt au reuşit, dupa cinci zile de cautari, sa-l gaseasca pe baiatul de 14 ani disparut in cursul serii de 22 iulie in timp ce se scalda in canalul de fuga din Piatra Neamt al raului Bistrita. Cadavrul copilului a fost gasit prins in gratarele de la hidrocentrala de la Dumbrava Deal, la aproximativ opt kilometri de locul in care s-a inecat.

"Cautarile s-au desfaşurat in toate aceste zile cu ajutorul scafandrilor, o parte veniti de la ISU Vaslui şi ISU Bacau. Misiunea va continua doar cu scafandri de la ISU Neamt, avand in vedere ca mai exista o persoana disparuta, aşa dupa cum a anuntat grupul de tineri cu care cei doi se aflau in momentul in care s-ar fi inecat", a declarat, joi, pentru News.ro purtatorul de cuvant al ISU Neamt, Adrian Rotaru.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Scenariul NATO pentru război cu Rusia în 2027. Care ar fi primele țări invadate de ruși- antena3.ro

Citeste si: Animalele care nu vor mai putea fi ucise. Fermele se vor închide. Angajații trebuie să își găsească alt loc de muncă- wowbiz.ro

Baiatul de 14

ani şi tanarul de 19 ani au disparut in cursul serii de 22 iulie, dupa ce au intrat, pe rand, in canalul de fuga al raului Bistrita. in fapt, copilul ar fi intrat primul in apa sa se scalde şi, in momentul in care a inceput sa strige dupa ajutor, tanarul de 19 ani a intrat in apa sa-l salveze. Din nefericire, cei doi nemteni s-au inecat, grupul de tineri cu care se aflau anuntand disparitia la numarul de urgenta 112 abia dupa doua ore.

Sursa: news.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si