Copilul a fost dat dispărut de acasă duminică seara, în jurul orei 19:00. La doar 30 de minute de la sesizare, băiețelul, care era crescut doar de bunică, a fost găsit fără suflare în albia râului Crișul Alb.

Citeste si: I-a murit copilul, a vrut să moară și ea

Echipajul medical de pe ambulanță a efectuat manevrele de resuscitare, fără rezultat însă, transmite presa locală.

Tragedia a avut loc în localitatea arădeană Chisindia, potrivit Aradon.

Ce a transmis IPJ Arad

“În seara zilei de 2 octombrie, în jurul orei 19:00, polițiștii orașului Sebiș au fost sesizați prin 112 despre dispariția unui băiețel de 6 ani, din Chisindia. De îndată a fost constituită echipa operativă și au pornit căutările, împreună cu mai mulți cetățeni din localitate. După aproximativ 30 de minute de la sesizare, în spatele unui imobil, în albia râului din localitate, în apă, a fost găsit trupul neînsuflețit al copilașului. Echipajul de pe ambulanță a efectuat manevrele de resuscitare, dar fără rezultat, a transmis IPJ Arad.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

copil inecat arad

Tragedie într-o localitate din Arad

[Sursa foto: Pixabay]

Citeste si: Acum s-a aflat ce făcea mama din Găești când s-a înecat fiul ei. După ce și-a văzut copilul mort, a cedat: „A stat o perioadă lângă el. După aceea...”

Trupul neînsuflețit urmează a fi transportat la S.J.M.L., în vederea efectuării autopsiei.

Polițiștii continuă cercetările pentru a stabili cauzele care au dus la producerea tragediei”

Tragedie în Găești- copil de 4 ani înecat în piscină

Zielel trecute, un copil din localitatea Găești a murit înecat la vârsta de doar patru ani și 10 luni. El a fost găsit fără viață în piscina casei.

Cami, mama lui, nu a putut rezista șocului trăit, iar câteva ore mai târziu a fost găsită fără suflare de polițiști.

Citeste si: Mesajul plin de durere lansat de Cami înainte de moartea fiului său, Albert: „Lumea se va sfârși...”

În momentul în care fiul ei s-a înecat în piscină, Cami a dat drumul la aspirator și făcea curat. În tot acest timp, Albert se afla în curte și se juca. Femeia nu s-ar fi gândit o secundă că treaba pe care o avea de făcut îi va aduce atât de multă suferință.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si