Accidentul a avut loc pe un drum secundar, în apropierea localităţii Dumitra, din județul Bistrița Năsăud. Copila a fost luată inconștientă de pompieri. 

A fost prinsă sub o căruță cu lemne

Primele date arată că adolescenta de aproximativ 12-13 ani a fost prins sub o căruţă cu lemne care s-a răsturnat. Rudele au fost cele care au scos-o de sub căruță.

Accident cu un atelaj răsturnat (căruță cu lemne).

O fetiță aproximativ 12, prinsă sub căruță/lemne, a fost scoasă de aparținători.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Din primele informații, fetița este inconștientă. Alocat la caz echipajul de terapie intensivă mobilă SMURD din cadrul Detașamentului de Pompieri Bistrița ” au transmis reprezentanții ISU BN.

Copila are multiple traumatisme

Zona este greu accesibilă, iar ambulanţa de terapie intensivă mobilă nu poate ajunge la locul accidentului. În aceste condiţii, un echipaj de pompieri a pornit către zona respectivă cu un autovehicul cu şenile, pentru a prelua rănita şi a o duce la ambulanţă.

Fetița a fost dusă la UPU SMURD Bistrița. Aceasta prezintă multiple traumatisme, printre care un traumatism cranian sever


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si