Sophia a trecut printr- o experiență greu de uitat. Copila a supraviețuit în mod miraculos. O bucată de metal i s-a înfipt în creștet în urma unei explozii. În acele momente, minora a auzit mai multe explozii și a rămas inconștientă. Acum, fata este sub supravegherea atenă a medicilor din Kiev și se află la cel mai bun spital din țară.

Citeste si: Noi sancțiuni la adresa Rusiei după masacrul din zona Kievului

Copila a scăpat ca prin minune. O bucată consistentă de metal i s-a înfipt în cap. Primele informații, dar și cele spuse de medici arată că bucata de șrapnel i s-a oprit în creier.

Caz șocant în Ucraina

Sophia a explicat că și-a pierdut conștința, după ce a auzit mai multe explozii. Medicii susțin că dacă bucata de metal s-ar fi oprit cu doar un centrimetru mai sus sau mai jos, acest lucru i-ar fi adus decesul.

Citeste si: Femeile din armata ucraineană, luate prizoniere, au fost rase în cap de soldaţii ruşi: "În semn de umilință și dispreț"

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Părinții fetei sunt devastați. Cum au observat că fetița lor este inconștientă, au dus-o pe micuță în subsol, iar atunci când au ajuns la spital, aceștia au descoperit că o bucată de șrapnel i sa oprit adânc în craniu, dar fără vreo hemoragie.

Citeste si: Alegeri Ungaria. O nouă victorie pentru Viktor Orban, aflat de 12 ani la putere. Zelenski, considerat adversar de premierul maghiar

Victima a fost dusă la cel mai bun și cunoscut spital din Ucraina, în Kiev, unde se află sub supravegherea atentă a medicilor. Micuța primește ajutor de specialitate și se recuperează.

Inițial, fetița a fost dusă la spitalul din apropierea locuinței, dar medicii nu aveau echipamentele necesare pentru a scoate bucata de metal din capul acesteia.

Citeste si: Patriarhul rus Kiril le cere militarilor să apere țara care „iubește pacea”

Cel mai bun neurochirurg pediatru din spitalul în care se află în aceste momente micuța susține că supraviețuirea a fost un miracol. Copila se recuperează acum pe un pat din subsolul unității medicale.

Citeste si: Zelenski va vorbi astăzi în Parlamentul României! Cât timp are la dispoziție președintele Ucrainei să se adreseze politicienilor români


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si