Corina Chiriac, drum de cosmar pe autostrada Constanta-Bucuresti! Masina condusa de celebra cantareata a fost lovita de viscol si acoperita cu sare!

Corina Chiriac a condus in conditii vitrege pe autostrada Constanta-Bucuresti, pe viscol si vizibilitate redusa.

Matei Vaihan, marți 13 februarie 2018 , 15:32

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Corina Chiriac a avut parte de un drum de cosmar pe autostrada Constanta-Bucuresti, la volanul masinii personale. „Duminica aveam de gind sa iau masa de prinz cu alti prieteni din Constanta si pe urma sa plec la Bucuresti. La 5 dimineata insa, m-a trezit viscolul care urla pe mare si se zbatea in geamurile solide ale camerei mele de la hotel. Nu sunt o persoana " de dimineata" ...dar m-am speriat un pic...O clipa m-am gindit cum ajung eu la Bucuresti?”,  a postat Corina Chiriac.

Celebra cantareata a continuat relatarea. „Ca nu-mi place sa conduc iarna si in nici un caz pe viscol...La 7 dimineata am incalzit masina, la 8 dimineata urcam pe autostrada si incepea un drum greu...Nu eram multi „nebuni” pe Autostrada Soarelui Duminica Dimineata pe Viscol...Conduc un Opel Insigna care e o masina solida si grea...dar pe care o cam leganau rafale de vint intre cele doua sleauri...Toti ( citeva masini ) mergeam cu 40 km.pe ora cel mult...”, a dezvaluit Corina Chiriac.

Corina Chiriac a incheiat povestea despre drumul de cosmar de pe autostrada Constanta-Bucuresti: „Dupa ce un sofer s-a aventurat sa depaseasca o „sararita” , am facut si eu prostia asta si m-am trezit la Bucuresti cu toata masina mea neagra, alba de sare. In fine am ajuns cu bine”.

Te-ar putea interesa si