Close sidebar
Close sidebar

Cornel Dinicu, decizie importantă din partea magistraților! Patronul de la Ferma Dacilor a fost plasat în control judiciar

Cornel Dinicu va primi astăzi una dintre cele mai importante decizii, din partea magistraților. Patronul de la Ferma Dacilor așteaptă să afle dacă va fi lăsat în libertate.

Elena Tasca,

Cornel Dinicu, decizie importantă din partea magistraților! Patronul de la Ferma Dacilor va afla astăzi dacă va fi lăsat în libertate

[Sursa foto: Stirile KANAL D]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

UPDATE: Se pare că magistrații au decis! Cornel Dinicu va fi plasat sub măsura controlului judiciar pentru o perioadă de 60 de zile.

Cornel Dinicu poate ieși din arestul la domiciliu de la comunicarea deciziei.

Potrivit deciziei luate de instanţa de judecată, patronul de la Ferma Dacilor are permisiunea, pe perioada controlului judiciar, să vorbească cu persoanele implicate în dosar.

 

Știre inițială

Citeste si: Salariul minim NU mai crește de la 1 iulie 2024! Guvernanții s-au răzgândit. Care este noul termen pentru majorări- kanald.ro

Citeste si: Mama lui Salman Khan rupe tăcerea despre Iulia Vântur! Ce relație există, de fapt, între româncă și actorul de la Bollywood. Acum e clar- wowbiz.ro

Este o zi de o importanță majoră pentru patronul de la Ferma Dacilor. Cornel Dinicu va afla astăzi dacă r.va fi lăsat în libertate!

În urmă cu două luni, proprietarul de la Ferma Dacilor, cabana mistuită de flăcări în a doua zi de Crăciun, locul unde opt persoane au murit, a fost plasat în arest la domiciliu.

Astăzi, magistrații din Ploiești vor decide dacă îl vor plasa pe Cornel Dinicu sub control judiciar.

Potrivit primelor informații, Tribunalul Prahova a acceptat cererea privind controlul judiciar, dar soluția nu era definitivă.

Citește și: Cornel Dinicu, din nou în lacrimi. Ce a mărturisit patronul de la Ferma Dacilor la ultima expertiză: ”Povestea trebuie să meargă mai departe și cu mine, și fără mine”

În incendiul de la Ferma Dacilor au murit 8 persoane, printre care și fiul lui Cornel Dinicu

În a doua zi de Crăciun a anului 2023, un incendiu mistuitor a cuprins Ferma Dacilor, din Tohani, județul Prahova. În flăcările puternice au murit opt persoane, cinci adulți și trei minori. Unul dintre minorii găsăți fără suflare a fost chiar fiul proprietarului, Cornel Dinicu.

”Ferma Dacilor a fost ca un copil pentru mine(...) Familia Ferma Dacilor este foarte mare. Sunt mii de oameni, zeci de oameni, sute de mii de oameni care fac parte din această familie.

Eu am vrut să construiesc lucruri frumoase si pentru mine, si pentru familie si pentru țară. Sunt patriot și nu am niciun gând să plec din țară. Și acum, indiferent de nenorocire, sper să am putere, dacă nu eu, cel puțin familia Ferma Dacilor. Acestea sunt mesajele de susținere că daca nu eu, cel puțin familia Ferma Dacilor, astea sunt mesajele de susținere, că ei vor să construiască și cu mine, și fără mine. Asta le-am spus și eu, povestea trebuie să meargă mai departe și cu mine, și fără mine”, a declarat Cornel Dinicu, în timpul expertizelor realizare la locul tragediei, potrivit Antena 3 CNN.

După tragedia care a distrus viața familiei sale, dar și a altor șapte familii, Cornel Dinicu a fost considerat suspect.

Autoritățile continuă și în prezent cercetările pentru a afla cauza exactă de la care a izbucnit incendiul devastator.

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI