Coronavirus: Care sunt județele care se află încă în zona roșie?

Bucureștiul și județele Ilfov și Timiș se află încă în zona roșie, acestea sunt cele care înregistrează o rată de infectare cu COVID-19, cumulată la 14 zile, de peste 3 la mie.

Alina Raducu, luni 04 ianuarie 2021 , 14:58

Coronavirus: Care sunt județele care se află încă în zona roșie?
Coronavirus: Care sunt județele care se află încă în zona roșie?
DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Cea mai mare rată de infectare cu Cornonavirus se înregistrează în județul Ilfov de 4,16 la mia de locuitori, în scădere faţă de ziua precedentă, când incidenţa era de 4,28 la mia de locuitori, potrivit datelor publicate luni de Grupul de Comunicare Strategică.

București, județele Ilfov și Timiș se află încă în zona roșie

Totodată, în zona roşie se mai află și municipiul Bucureşti cu o rată de infectare de 3,43, în creştere uşoară faţă de ziua precedentă, când a fost 3,41 la mia de locuitori. Urmează judeţul Timiş, cu o rată de infectare de 3,14, în creştere faţă de duminică (3,04).

Județele care se află momentan la limită sunt Cluj și Constanța, cu rate de infectare de 2,94, respectiv 2,75

Pe când, 24 de judeţe se află în zona verde, cele mai mici rate de infectare cu SARS-CoV-2 înregistrându-se în Harghita - 0,4, Vrancea - 0,51, Gorj - 0,57 şi Olt - 0,67.

Însă, în ceea ce privește numărul cazurilor noi, în municipiul Bucureşti s-au înregistrat 522 de infectări, iar în judeţele Ilfov - 253, Timiş - 184 şi Cluj - 183. Peste 100 de cazuri s-au mai înregistrat în judeţele Argeş, Constanţa, Iaşi şi Maramureş. Cele mai puţine cazuri noi au fost în judeţele Satu Mare - 1, Sălaj - 1, Bistriţa Năsăud - 3, Covasna - 5 și Harghita - 6.

Citeste si: Noul bilanț coronavirus: 3.130 de noi cazuri de infectare cu noul virus. S-au înregistrat 78 de decese în ultimele ore

 


Distribuie acest articol pe Facebook si poti castiga un telefon de ultima generatie!
Abonează-te pe

Partenerii nostri
kanald.ro
Ce i-a spus Jador lui Costi Ioniță înainte de consiliul de nominalizare? Acum a... Ce i-a spus Jador lui Costi Ioniță înainte de consiliul de nominalizare? Acum a dezvăluit totul: „Ești prietenul meu și lumea zice că...”
demamici.ro
Bebeluș cu două capete, născut la spitalul Elias din București | Demamici.ro Bebeluș cu două capete, născut la spitalul Elias din București | Demamici.ro
b1.ro
Au divorţat imediat după ce ea i-a trimis poza asta pe Whatsapp! Are ochi de detectiv... Au divorţat imediat după ce ea i-a trimis poza asta pe Whatsapp! Are ochi de detectiv cine vede de ce
monitorulcj.ro
Clujul a ieșit din „ZONA ROȘIE” de infecatare cu COVID-19. Rata de incidență a scăzut! Clujul a ieșit din „ZONA ROȘIE” de infecatare cu COVID-19. Rata de incidență a scăzut!
infoactual.ro
Părintele Cleopa: De trei ori fericit este creştinul care mulţumeşte lui Dumnezeu în... Părintele Cleopa: De trei ori fericit este creştinul care mulţumeşte lui Dumnezeu în toată vremea pentru binefacerile Lui
infoactual.ro
Previziunile runelor pentru 25-31 Ianuarie. O zodie are câștig pe toate planurile! Previziunile runelor pentru 25-31 Ianuarie. O zodie are câștig pe toate planurile!
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si