Ministrul Economiei, Virgil Popescu a anunțat, luni seara, într-o postare pe Facebook, că a fost diagnosticat cu COVID-19. ”Masca vă poate proteja. Am respectat regulile, dar acest virus nu ”iartă””, a precizat el. Virgil Popescu a făcut partea recent din delegația guvernului român care s-a deplasat în Franța, la Paris, împreună cu premierul Orban și alți membru ai cabinetului.

Citeste si: Liber la confiscarea averilor ilicite! Klaus Iohannis a promulgat azi legea

”Astăzi am fost testat pozitiv cu COVID- 19. Am urmat protocolul şi sunt încrezător că va fi bine. Sâmbătă am fost testat pentru plecarea în Israel. Testul a fost negativ. Duminică noaptea am avut simptome de gripă. Astăzi am făcut un nou test, care a ieşit pozitiv. Nu am simptome grave, pentru moment. Cei apropiaţi sunt în regulă”, a scris Virgil Popescu pe Facebook.

Virgil Popescu subliniază că masca poate proteja şi că s-a îmbolnăvit, deşi a respectat regulile.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

”Aveţi grijă mare de fiecare dintre voi. Masca vă poate proteja. Am respectat regulile, dar acest virus nu ”iartă”.

Sunt încrezător că voi trece şi peste această perioadă”, conchide ministrul, potrivit News.ro.

Virgil Popescu: Nu am simptome grave, pentru moment. Cei apropiaţi sunt în regulă

Virgil Popescu, împreună cu premierul în vizita în Franța

Virgil Popescu, ministrul Economiei, Energiei şi Mediului de afaceri a făcut parte din delegația oficială condusă de Prim-ministrul României Ludovic Orban, care s-a deplasat  în perioada 26-28 octombrie 2020 la Paris.

Din delegație au făcut parte și ministrul Apărării Naționale, Nicolae Ciucă, ministrul Afacerilor Externe, Bogdan Aurescu şi ministrul Agriculturii, Adrian Oros. 

Delegația română a avut în data de 26 octombrie o serie de consultări bilaterale cu Prim-ministrul Republicii Franceze, Jean Castex, iar Prim-miniștrii român și francez au semnat o Declarație de Intenție privind cooperarea bilaterală în domeniul energiei nucleare civile.

În cea de a doua zi a vizitei oficiale, demnitarii români au participat la reuniunea Consiliului OCDE, iar premierul Ludovic Orban s-a întânit cu Secretarul General al OCDE, Angel Gurria.

Citeste si: Culiță Sterp, amintiri traumatizante din copilărie: „Râdeau copiii de mine.”- kfetele.ro

Citeste si: Descoperirea macabră în Timiș. Un tânăr de 24 de ani, gasit mort pe un câmp. Ar fi fost împuşcat în gât- radioimpuls.ro

În data de 27 octombrie, ministrul Economiei, Energiei și Mediului de Afaceri, Virgil Popescu a avut o serie de întâlniri de lucru cu ministrul Industriilor din Franța, doamna Agnes Pannier-Runacher şi preşedintele  Agenției pentru Energie Nucleară din cadrul OCDE, domnul William Magwood.

Ministrul Economiei, în vizită în SUA

Ministrul Economiei, Virgil Popescu, s-a aflat în jurul datei de 10 octombrie la Washington, unde a semnat un acord important cu guvernul american privitor la Unitățile 3 și 4 ale centralei octombrie de la Cernavodă. Cele două centrale vor fi construite de un consorțiu de companii din Statele Unite, România, Canada și Franța, condus de o firmă americană de construcții.

Un acord interguvernamental în acest sens a fost semnat la Washington de secretarul american pentru energie, Dan Brouillette, și ministrul român al economiei, energiei și mediului de afaceri, Virgil Popescu.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si