Coronavirus în România. Vlad Voiculescu: Urmează probabil un nou test pentru noi toţi. Instituţiile noastre vor fi cel mai probabil depăşite

Coronavirus în România. Fostul ministru al Sănătăţii Vlad Voiculescu a scris, miercuri seară, pe Facebook, după confirmarea primului caz de coronavirus din România, că urmează un nou test pentru noi toţi şi, cel mai probabil, ”instituţiile noastre vor fi depăşite”.

R.B., miercuri 26 februarie 2020 , 23:22

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

  Coronavirus în România. ”Primul caz confirmat în România. Urmează probabil un nou test pentru noi toţi. Instituţiile noastre vor fi cel mai probabil depăşite. Şefii lor vor fi probabil tentaţi să mintă. Mulţi politicieni vor încerca să se folosească de criza asta. În tot ce spun sau fac toţi cei de mai sus, ar trebui să vă întrebaţi mereu dacă le pasă cu adevărat. De obicei se vede cu ochiul liber”, a scris, miercuri seară, e Facebook Vlad Voiculescu.

  Citeste si: SUPER EXCLUSIVITATE MARCA STIRILEKANALD.RO! Soacra Elenei Udrea, din nordul Italiei, vorbește în premieră despre isteria declanșată de coronavirus

  Coronavirus în România. Potrivit acestuia, multe vor depinde de noi.

  Coronavirus în România

  ”Sper să ne pese destul de cei din jurul nostru - virusul ăsta îi poate ucide pe cei mai vulnerabili dintre noi. Nu e rost de panică ci de grijă mare, în primul rând faţă de cei vulnerabili din jurul nostru - părinţi, bunici şi cei bolnavi”, a mai scris Voiculescu.

  Citeste si: Coronavirus: Georgia a anunţat primul caz de coronavirus

  Coronavirus în România. Primul caz de coronavirus fost confirmat în România, la o persoană din Gorj care a intrat în contact cu bărbatul din Italia diagnosticat deja la Rimini.

  Primul caz de coronavirus a fost confirmat în România, la o persoană din Gorj care a intrat în contact cu italianul diagnosticat deja la Rimini şi care s-a aflat pentru câteva zile în ţară.

  Coronavirus în România

  Citeste si: VIDEO | Există tratament pentru coronavirus. Medic român: „Mă ofer voluntar să mă infectez”

  ”Putem confirma - există diagnosticul virusologic pozitiv realizat la Institutul Matei Balş, confirmat de profesorul Streinu-Cercel. Este vorba de un pacient din grupul de la Gorj", a spus secretarul de stat în Ministerul Sănătăţii Horaţiu Moldovan, la Antena 3.

  Citeste si: Prima persoană infectată cu coronavirus, după vizita italianului de 71 de ani în România

  Potrivit acestuia, mai există deja o probă în lucru.

  Moldovan a spus că persoana respectivă este în carantină.

  Clipul zilei pe KANALD.RO:
  Te-ar putea interesa si