Acuzații grave. Presa chineză: Noul coronavirus îşi are originile în Italia

Coronavirus Italia. Acuzații grave în presa chineză după ce un profesor din Milano a susținut că au fost cazuri suspecte încă de anul trecut în Lombardia.

Author: A.M.S. joi 26 martie 2020 , 08:09

Coronavirus Italia
Coronavirus Italia
DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Coronavirus Italia.  Presa chineză a legat originea pandemiei coronavirusului cu Italia, după ce un profesor din Milano a declarat că medicii italieni au văzut cazuri de pneumonie „foarte ciudate” încă din noiembrie.

Folosindu-se de aceste declaraţii, Beijing respinge acum datele potrivit cărora oraşul Wuhan este locul în care a izbucnit focarul ce a dus apariţia pandemiei de COVID-19.

Citeste si: S-a aflat identitatea individului care a împușcat un bărbat în fața unui bloc din Iași. Care a fost motivul atacului- kanald.ro

Citeste si: Armin Nicoară și-a confruntat tatăl în direct, după ani de tăcere: „De multe ori i-am spus că nu e copilul meu”- wowbiz.ro

Coronavirus Italia
Coronavirus Italia

Citeste si: Încă trei decese ale unor persoane confirmate cu COVID-19. Bilanţul morţilor a ajuns la 17

Publicaţii precum The Global Times şi CCTV au publicat declaraţiile profesorul italian Giuseppe Remuzzi. Acesta spunea că boala ar fi putut circula în Italia cu câteva luni înainte ca informaţiile privind focarul din Wuhan să devină cunoscut, scrie mediafax.ro

Coronavirus Italia. Cazuri de pneumonii foarte ciudate

Profesorul Remuzzi, directorul Institutului de Cercetări Farmacologice Mario Negri din Milano, a declarat într-un interviu săptămâna trecută că medicii locali „îşi amintesc că au întâlnit cazuri de pneumonii foarte ciudate, foarte severe, în special la bătrâni, în decembrie şi chiar în noiembrie”.

Citeste si: Anunț de ultim moment: toți cetățenii din București vor fi testați, de echipele mobile, pentru coronavirus

Coronavirus Italia
Coronavirus Italia

Coronavirus Italia.   „Acest lucru înseamnă că virusul circula cel puţin în Lombardia înainte de a fi conştienţi de apariţia acestui focar în China”, a spus Remuzzi.

Coronavirus Italia. Nu există dovezi

Confruntat cu declaraţiile sale, profesorul italian a declarat că informaţiile sale proveneau de la câţiva medici, dar nu există nici o dovadă că pacienţii de care vorbea aveau COVID-19, boala cauzată de noul coronavirus.

Citeste si: Dezastru în New York. Autoritățile au trecut la măsuri fără precedent

Coronavirus Italia
Coronavirus Italia

Coronavirus Italia.   Într-un alt interviu Remuzzi a spus că declaraţiile sale aveau scopul de a arăta că virusul s-a răspândit înainte de a fi descoperit şi nu pentru a arăta de unde provine.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si