Panică la tribunal unde doi judecători şi un grefier au fost confirmaţi cu noul coronavirus

Doi judecători şi un grefier de la Judecătoria Brăila au fost diagnosticaţi cu infecţie cu coronavirus, activitatea în Palatul de Justiţie din Brăila fiind restrânsă din cauza acestei situaţii.

Author: Georgiana Balaban miercuri 30 septembrie 2020 , 13:05

coronavirus la tribunal
Panică la Judecătoria Brăila.[Sursa foto: PixaBay]
DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Potrivit unui comunicat de presă al Tribunalului Brăila, una dintre măsurile dispuse după confirmarea celor trei cazuri COVID-19 a fost restricţionarea accesului publicului în Palatul de Justiţie. Până în 9 octombrie, va fi permis doar accesul persoanelor citate la şedinţele de judecată, în dosarele aflate pe rolul Tribunalului Brăila, respectiv al Judecătoriei Brăila.

Activitate suspendată din cauza Sars-Cov-2

Totodată, se suspendă întreaga activitate cu publicul la Departamentele Arhivă, Registratură şi Biroul de Relaţii cu Presa, din cadrul Tribunalului Brăila. Toate documentele se vor depune exclusiv online. Avocaţii, lichidatorii judiciari şi experţii judiciari vor avea acces la dosarul electronic, acolo unde este posibil, şi vor transmite documentele prin fax sau email.

coronavirus
Doi judecători şi un grefier au fost confirmaţi cu noul coronavirus.[Sursa foto: PixaBay]

Citeste si: OMS anunță teste rapide de 5 dolari pentru detectarea coronavirusului

Citeste si: Un elev de 16 ani a fost înjunghiat de 5 ori în fața liceului. Ce s-a întâmplat cu agresorul- kanald.ro

Citeste si: Culiță Sterp aruncă bomba: „Băiatul meu din prima căsătorie!”. Și-a luat prin surprindere toți fanii cu declarația asta- wowbiz.ro

Citeste si: Restricții mai dure decât în starea de urgență. Românii din această regiune nu mai pot ieși din cartierul lor

Citeste si: Coronavirus România 28 septembrie 2020. 1.271 de cazuri noi de COVID-19

Reprezentanţiii Tribunalului Brăila anunţă că la Palatul de Justiţie se va face dezinfecţie, prin nebulizare. Astfel, vor fi dezinfectate suprafeţele, echipamentul, mobilierul din toate spaţiile Palatului de Jusţie. O acţiune similară va avea loc şi la Judecătoria Făurei.

Citeste si: S-a modificat legea carantinei! Klaus Iohannis a aprobat noul decret

Pe de altă parte, Direcţia de Sănătate Publică Brăila a demarat o anchetă epidemiologică după confirmarea cu noul coronavirus a celor doi judecători şi a unui grefier.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si