„Ia, că nu mai apuci!”

Imagini îngrijorătoare au fost surprinse într-un supermarket din România, acolo unde oamenii se înghesuie și iau cu asalt rafturile magazinului, în speranța că vor prinde ultimele produse care dispar văzând cu ochii.

„Hai, măi tată, dă-te de acolo!”

„Ușor, măi, tată!”  

„Dă-te la o parte!”, se aud câțiva clienți pe imaginile surprinse în supermarketul respectiv. Cine a fost mai norocos a reușit să pună în coș o cutie de lapte, o pungă de făină sau mezeluri.

Citeste si: Iohannis, după şedinţa CSAT pe tema coronavirusului: Instituţiile responsabile au luat la timp măsurile care se impun pentru a preveni contaminarea.

Rafturile din supermarketuri: odinioară pline până la refuz, acum fără pic de produse

Totodată, pe internet au apărut și mai multe poze în care rafturile mai multor supermarketuri sunt efectiv goale, fapt care pare să îngrijoreze populația României.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Citeste si: Coronavirus. 69 de persoane sunt în carantină în România

Citeste si: Coronavirus. Ce îndemnizație primești dacă ești angajat și intri la carantină

Oamenii au început deja să își facă provizii și să încerce să iasă cât mai puțin din casă, de teama coronavirusului ucigaș care numai în Europa a luat 12 vieți în ultimele zile.

 

 

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si