Doi elevi şi trei profesori infectaţi cu COVID-19

Potrivit datelor Inspectoratului Şcolar Judeţean (ISJ) Timiş, după prima săptămână de la deschiderea noului an şcolar, până vineri, doi elevi şi 3 profesori sunt infectaţi cu COVID-19 şi sunt spitalizaţi.

De asemenea, 132 de elevi de la Liceul ”N. Lenau” şi de la Colegiul Naţional Bănăţean din Timişoara se află în carantină şi izolare la domiciliu.

La Colegiul Naţional Bănăţean, un elev a fost confirmat cu coronavirus, astfel că toţi colegii lui de clasă au fost trimişi în izolare. La Liceul ”N. Lenau”, doi elevi sunt în carantină după ce au avut cazuri confirmate de coronavirus în familie. De asemenea, elevii din clasele celor doi se află în izolare la domiciliu.

Citeste si: ULTIMA ORĂ: Oraş din România, în scenariu roşu după ce numărul cazurilor de COVID-19 a explodat!

Citeste si: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Unchiul copilei este principalul suspect al crimei! Ce i-ar fi făcut înainte să o omoare?!- wowbiz.ro

Un număr de 62 de profesori, dar şi trei angajaţi din personalul auxiliar se află în carantină sau în izolare, după ce au intrat în contact cu persoane confirmate cu COVID -19. 

Pe lângă cele şase cadre didactice îmbolnăvite înainte de începerea anului şcolar, de la Şcoala Gimnazială nr. 19, Liceul ”W. Shakespeare” şi Şcoala Gimnazială nr. 25, toate in Timişoara, care au stat în izolare la domiciliu şi nu au mers la şcoală zilele acestea, vineri, au mai fost confirmate alte două îmbolnăviri, una la o profesoară din localitatea Liebling şi una la

o îngrijitoare de la grădiniţa din comuna Giarmata.

Citeste si: Primarul care și-a filmat fiica dezbrăcată, în genunchi, și-a terorizat și soția! Femeia a cerut ordin de protecție, dar judecătorii i-au dat dreptate lui Traian Ogâgău! EXCLUSIV

Dintre cei confirmaţi, trei profesori şi trei angajaţi din rândul personalului auxiliar sunt spitalizaţi. 

La nivelul judeţului Timiş, vineri, au fost confirmate 61 de noi îmbolnăviri, dar şi un deces.

De la începutul pandemiei de coronavirus, 3.336 de oameni au fost confirmaţi cu virusul SARS CoV -2.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si