Corpul bebelușului a fost găsit pe „ coasta Agios Ermogenis, în sudul insulei, a fost transferat la Spitalul din Mytilene (capitala insulei), unde urmează să fie efectuată o autopsie ”, se arată într-un comunicat al Pazei de Coastă.

Bebeluș ar putea fi dintr-o familie de migranți

Aproximativ 45 de persoane au fost arestate pe 9 decembrie în apropierea acestei coaste, printre care și o femeie care spunea că i-a căzut copilul în apă, înainte de debarcarea pe insulă.

Citește și: Anunț OMS privind situația Covid-19 în China. Se cer „informaţii detaliate” despre gravitatea situaţiei

Alt bebeluş, în vârstă de două luni, a fost găsit mort vineri, în aceeaşi regiune a insulei, după ce o barcă pneumatică cu motor, care transporta migranţi, s-a răsturnat.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Se pare că mulți migranţi fug din calea războiului şi sărăciei şi îşi riscă viaţa pe câteva mile marine, între insulele greceşti din estul Mării Egee şi Turcia, care se află în estul Mării Mediterane.

Citește și: Minore recrutate și obligate să se prostitueze. Fetele erau abordate pe rețelele sociale

Conform Organizaţiei Internţaionale a Migraţiilor (OIM), 368 de persoane au murit sau au fost date dispărute în estul Mării Mediterane de la începutul lui 2022 şi până în prezent. 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si