Cosmina, mamă dedicată a doi băieți de care era extrem de mândră, a depus eforturi considerabile peste hotare pentru a le oferi o viață și un viitor lipsit de griji. Munca ei asiduă a dat roade, iar în orașul Brescia, unde avea un loc de muncă stabil și o locuință, a reușit să câștige respectul și afecțiunea comunității.

Citește și: O moldoveancă a fost hărțuită de bărbatul pe care l-a avut în grijă. Pensionarul o urmărea la locul de muncă

Chiar dacă viitorul părea să-i surâdă, viața Cosminei și a familiei sale a suferit o schimbare radicală atunci când a primit vestea cutremurătoare că este afectată de o boală gravă. De atunci, au început o luptă dificilă și viața lor s-a transformat complet.

Familia Cosminei este îngenuncheată de durere

Din nefericire, boala a fost necruțătoare pentru Cosmina. Toți cei care au avut privilegiul de a o cunoaște pe româncă o descriu ca pe o persoană plină de viață și veselă, care a continuat să își păstreze optimismul chiar și atunci când a aflat că este bolnavă.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

„Chiar și atunci când a aflat că este bolnavă, Cosmina era plină de veselie și energie, mereu gata să dăruiască lumină și bucurie celor din jur”, a

mărturisit o persoană apropiată româncei.

Citește și: Val de căldură extremă! Europa se află sub cod roșu de caniculă, cu temperaturi de 44 de grade Celsius

„Așa a fost Cosmina noastră de când o știm: veselă până la Dumnezeu și înapoi, luptătoare, sufletistă, dăruind cu inima deschisă și-n stânga și-n dreapta”, a mai precizat prietenul Cosminei.

În aceste momente cumplite, familia îndurerată a Cosminei se pregătește să aducă înapoi în România trupul neînsuflețit al acesteia pentru a-l înmormânta în satul natal, potrivit tradițiilor creștine.

Citește și: Un român s-a stins din viață în mod tragic la locul de muncă. Mihai a fost găsit fără suflare într-un canal


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si