Crima din Bascov. Individul a măcelărit cinci rude. Este vorba despre părinții, fratele, sora și nepoata sa în vârstă de doar cinci ani.

Se pare că asasinul ar fi dorit să se răzbune și le-a detaliat anchetatorilor că a pus la punct pas cu pas atacul. Mai mult decât atât individul avea un jurnal unde a scris din timp ceea ce dorea să facă.

Crima din Bascov

Crima din Bascov: cum s-a petrecut tragedia?

Cum s-a petrecut masacrul din Bascov?

Sora, fratele geamăn, părinții și nepoata de cinci ani au avut parte de un sfârșit tragic. Aceștia dormeau când individul i-a atacat rând pe rând pe fiecare în parte. Bărbatul nu s-a oprit din a-i înjunghia până când i-a văzut prăbușiți în casă. 

După crima teribilă individul s-a ascuns în grădina din spate a locuinței. Cel care a descoperit masacrul a fost cumnatul bărbatului,  care doar ce se întorsese de la serviciu. Tot el a fost cel care a sunat la 112 pentru a anunța tragedia.

Citeste si: Ce spun psihologii despre cumplita crimă din Bascov?

„Bărbatul a recunoscut în detaliu o anumită modalitate de săvârșire a faptelor. A venit şi cu un motiv pentru faptele sale, însă nu vi-l pot spune în acest moment al anchetei.

Este cel mai şocant caz din ultimii ani, sunt cinci membri ai aceleiaşi familii, inclusiv un minor. Totul este şocant şi tulburător”, a declarat procurorul Laurenţiu Palaghiea, purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Argeş.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

„La fața locului, lucrurile sunt greu de descris. Toate victimele poartă semne ale unor agresiuni intense!”, a recunoscut procurorul argeșean. 

Crima din Bascov

Crima din Bascov: cum s-a petrecut tragedia?

Atacatorul și-a notat toate acțiunile într-un jurnal

Individul le-a povestit anchetatorilor cum și-a omorât familia. Din primele informații, și-a ucis fratele și părinții, alături de care locuia în aceeași casă. Lângă trupurile acestora oamenii legii au găsit pietre pline cu sânge. 

A mers apoi în cealaltă casă din curte unde locuiau sora sa și fetița acesteia în vârstă de 5 ani pe care le-a ucis cu sălbăticie. Soțul femeii, medic la Spitalul Militar Pitești, a fost cel care a descoperit masacrul.

De ceva timp bărbatul nu își mai lua tratamentul. Medicul psihiatru care îl are în evidență pe individ le-a declarat anchetatorilor că ultima oară l-ar fi văzut în urmă cu trei luni, dar bărbatul nu prezenta semne că ar fi violent. Acesta nu era considerat un pericol și nu avea nevoie de însoțitor.

Citeste si: Crimă terifiantă la Giurgiu: o bătrână paralizată a fost ucisă de nora sa

Se pare că atacatorul avea un jurnal unde erau descrise amănunțit toate faptele pe care urma să le facă. Acesta nu a negat că a premeditat acțiunile.

Leliana Pârvulescu, profiler criminalist, e de părere că asasinul avea discernământ atunci când și-a ucis familia. 

Citeste si: Culiță Sterp, amintiri traumatizante din copilărie: „Râdeau copiii de mine.”- kfetele.ro

Citeste si: Descoperirea macabră în Timiș. Un tânăr de 24 de ani, gasit mort pe un câmp. Ar fi fost împuşcat în gât- radioimpuls.ro

„Criminalul din Argeș știa foarte bine ce a făcut, ce urma să se întâmple. A fost găsit un jurnal în care și-a notat cu lux de amănunte ce urma să facă, cum urma să facă, cum o să îi omoare pe cei 5. Surprinzător, chiar acești 5 au fost, știa clar că ei vor fi victimele. A avut conștientizarea consecințelor, a fugit, s-a ascuns, și-a luat alimente să reziste. Nu a fost ceva de moment", a explicat Leliana Pârvulescu pentru Kanal D.

Totodată, există și posibilitatea ca în urma examinărilor psihiatrice atacatorul să iasă fără discernământ. În această situație, el va scăpa de închisoare și va fi internat într-un ospiciu.

Acolo, autoritățile vor fi nevoite să îl țină sub strictă supraveghere, cu pază pentru ca nu cumva să scape și să ucidă și alte persoane din nou.

Citeste si: Noi detalii în cazul crimei de la Iași! Copilul de 8 ani nu ştie că Alina e moartă


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si