Vecinii criminalului din Bascov sunt oripilați după cele întâmplate. Bărbatul, de 53 de ani, și-a ucis întreaga familie fără să stea pe gânduri. Apropiații familiei spun că nu se așteptau la așa ceva pentru că bărbatul era pașnic tot timpul. Însă, vecinii spun că ucigașul avea necaz pe nepoțica de cinci ani.

Citește si: Noi amănunte în cazul dublei crime de la Bacău. Ce s-a întâmplat, de fapt?

Masacrul din Bascov a uimit pe toată lumea. Criminalul și-a omorât rând pe rând părinții, sora, fratele, dar și nepoțica de doar cinci ani. Vecinii sunt îngroziți de crima uriașă ce s-a putut întâmpla în casa acestora și spun că nu ar fi crezut niciodată că bărbatul va fi capabil să facă așa ceva.

Singurul supraviețuitor al familiei a scăpat ca prin minune

Cumnatul ucigașului este singurul care a scăpat cu viață. Bărbatul se afla la serviciu, iar când a ieșit din tură și-a găsit întreaga familie moartă în casă.

Oamenii declară că bărbatul care și-a ucis familia era pașnic, destul de liniștit și tot timpul la locul său, cu toate că avea probleme psihice și se afla sub tratament. Totuși, unul dintre vecini afirmă că ucigașul avea necaz pe nepoțica lui, asta deoarece i-ar fi dăruit un lănțișor, iar aceasta nu îl purta.

Citește si: Sugrumat până la moarte sub ochii trecătorilor

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Omul era foarte supărat pe nepoata sa, însă nu se știe cu exactitate până acum ce l-a determinat să ajungă să o ucidă pe aceasta, precum și pe restul celor din familie.

„Cică ar fi avut necaz pe aia mică pentru că i-ar fi făcut cadou un lănţic şi nu îl purta”, a spus un vecin la Antena 3.

Citește si: Un bărbat este judecat pentru tentativă de omor, după ce și-a înjunghiat prietenul care nu a vrut să fure cu el

Surse din anchetă au declarat că individul a dezvoltat mai multe frustrări de-a lungul timpului pe membrii familiei sale căci s-ar fi simțit neapreciat de aceștia, mai ales dat fiind și problemele pe care le avea.

Citeste si: Culiță Sterp, amintiri traumatizante din copilărie: „Râdeau copiii de mine.”- kfetele.ro

Citeste si: Descoperirea macabră în Timiș. Un tânăr de 24 de ani, gasit mort pe un câmp. Ar fi fost împuşcat în gât- radioimpuls.ro

O vecină de-a ucigașului afirmă că ieri a stat de vorbă cu singurul supraviețuitor, în jurul orei 16:00, atunci când l-a auzit pe bărbat cum plângea. Mergând la el, ea l-a întrebat ce s-a întâmplat, iar atunci el i-a mărturisit că și-a găsit toate rudele decedate.

Citește si: Descoperire înfiorătoare despre masacrul din Bascov. Unde s-a refugiat criminalul, după ce și-a ucis familia

„Noi îl știm de om liniștit. Chiar dacă era bolnav nu a avut probleme, nici nu am auzit niciodată cu părinții să aibă probleme, să fie violent.", a mai spus vecina criminalului din Boscov.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si