Teribila crimă s-a petrecut în localitatea Budila, din judeţul Braşov. Acolo, un individ și-a înjunghiat mortal partenera de viaţă, după o dispută cu privire la casa în care ar fi trebuit să locuiască împreună. Când a văzut ce a făcut, panicat, individul a sunat singur la 112. Oamenii legii l-au încătușat pe criminal și l-au dus la sediul poliției.

Citește și: Dezvăluirile uimitoare ale unui deținut condamnat la moarte, despre un politician. Acestea au fost ultimele lui cuvinte

Scandalul dintre victimă și bărbat a pornit de la faptul că nu ajungeau să decidă, de comun acord, unde să locuiască: ori în casa lui ori în casa femeii.

Citește și: Fata cu părul roz s-a sinucis la doar 23 de ani după un val de atacuri online. "Semeni cu o prostituată"

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Conform vecinilor, cei doi au fost despărțiți de mai multe ori și au locuit și în casa ucigașului și în casa soacrei. „Fata mea... Ce au făcut, au omorât-o? Acum a venit (n.r. tatăl) după băiat. L-a luat şi a plecat. Dar acum au trecut câteva ore. Ea a făcut ceva mâncare în casă şi zice "mă duc mamă după băiat". A plecat şi n-am mai văzut-o de atunci, nu ştiu nimic de ea.

Unde-i?!”, spune mama victimei.

Femeia a fost ucisă la nervi

După ce a realizat că și-a ucis partenera într-o criză de nervi, criminalul a sunat la 112 și a spus tot ce s-a întâmplat. Bărbatul a fost încătușat şi a fost așezat pe un scaun, flancat de polițiști, până la sosirea mascaților.

„Polițiștii au reținut un bărbat de 35 de ani, suspect de agresiune, acesta aflându-se în acest moment în custodia autorităților.

Ancheta penală este în curs de desfășurare unde cercetările sunt continuate pentru lămurirea tuturor împrejurărilor.”, a declarat Daniel Zontea, purtătorul de cuvânt al IPJ Brașov, arată observatornews.ro.

Citește și: Un bărbat a fost găsit mort în apele unui canal de la intrarea în Mamaia

„Echipa de intervenție „Telefonul Copilului“ s-a deplasat la fața locului. Minorul va fi preluat de către DGASPC în regim de urgență şi va fi dus într-un centru unde va beneficia de servicii de specialitate, urmând ca în termen de 5 zile să se stabilească o măsură de protecție conform legii.”, a transmis Lidia Mailat, purtătorul de cuvânt al IPJ Brașov DGASPC Braşov.

Citeste si: Culiță Sterp, amintiri traumatizante din copilărie: „Râdeau copiii de mine.”- kfetele.ro

Citeste si: Descoperirea macabră în Timiș. Un tânăr de 24 de ani, gasit mort pe un câmp. Ar fi fost împuşcat în gât- radioimpuls.ro

Anchetatorii au petrecut ore bune la locul crimei pentru a aduna probe la dosar. Pentru fapta sa, suspectul de 35 de ani riscă acum să petreacă ani grei după gratii.

Citește și: Doi tineri, la un pas să fie sfâșiați de un aligator. Gestul inconștient care i-a adus în această ipostază


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si