Criminalul din Caracal, glume cu anchetatorii: "Ce frumos că îmi faceţi curat, că tot îmi vând casa"

În ultimele ore, din casa lui Gheorghe Dincă au fost scoși saci întregi cu probe şi munţi de gunoaie.

Author: A.N.C sâmbătă 10 august 2019 , 10:14

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Anchetatorii se pregătesc acum să înceapă săpăturile în curtea ca un labirint. Suspectul a găsit un motiv de glumă din toată această anchetă și i-a anunţat că după curăţenia generală îşi va vinde casa.

V

În fiecare zi, anchetatorii mai eliberează câţiva metri de pământ de sub tone de gunoaie şi lucruri aruncate la întâmplare.

Citeste si: Ce tip de femeie aborda criminalul din Caracal pe internet pentru partide amoroase! Avem dezvăluiri noi despre Gheorghe Dincă

Citeste si: Incredibil! Butoiul în care a ars Alexandra, făcut special de criminalul din Caracal pentru a ucide

Citeste si: Marcel Toader putea să moară milionar dar s-a lovit de Nicușor Dan! Cum a ajuns politicianul să-i marcheze definitiv destinul afaceristului| DEZVĂLUIRI

TONEL POP, avocatul familiei Luizei: "Omul asta a turnat adevarat buncare, a cărat materiale de construcţie de zeci de tone, s-a blindat, a acoperit, a betonat. Există date concrete pentru incriminarea lui.

Există un cerc de suspecti, exista un cerc de locotenenti, exista si o anumita mica armata a lui de trepadusi, dar unii cu o viclenie incredibilă. Cand vor fi pusi in fata faptelor implinite si vor fi dovediti ca mint sau au contributie la activitatea infractionala a lui Dinca sunt singur ca se vor da mandate de arestare si pe moment va fi cel putin o retinere, daca nu mai multe!"

Criminalul a glumit chiar cu procurorii

"A zis ce frumos că îmi faceți curat, că tot îmi vând casa! Şi casa, zice, îţi intru peste ea, şi atunci s-a cam intristat. Eu am înţeles ceva din asta!"


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si