Incidentul șocant a avut loc în urmă cu 25 de ani. Trupul neînsuflețit al Ioanei, o tânără româncă de 17 ani, a fost găsit la data de 16 mai 1999, pe o stardă din Anvers, Belgia. Cu puțin timp înainte ca Ioana să fie găsită fără viață, a fost văzută cu un bărbat într-o cafenea, potrivit informațiilor transmise de antena3.ro. În urmă cu câteva zile, după 25 de ani de la tragedie, principalul suspect în cazul morții Ioanei a fost găsit și reținut de autorități.

Firul unei crime învăluite în mister. Posibilul ucigaș al Ioanei, găsit după 25 de ani 

La data de 16 mai 1999, autoritățile belgiene găseau pe o stradă din Anvers, Belgia, trupul neînsuflețit al Ioanei, o tânără româncă în vârstă de 17 ani.

Ioană a suferit o moarte cruntă. În urma investigațiilor, medicii legiști au stabilit că Ioana fusese înjunghiată de 20 de ori.

Citește și: Acuzații grave într-un spital din Craiova! O femeie a murit în urma unei endoscopii, deși medicul nu mai avea voie să profeseze

criminal

Criminalul Ioanei, o tânără de 17 ani, a fost găsit! 

[Sursa foto: istockphotos]

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Conform aceleiași surse, posibilul criminal al Ioanei ar fi fugit din țară după tragedie. În urma unei anchete, polițiștii au descoperit că, înainte de a fi găsită fără viață, Ioana fusese observată alături de un bărbat, într-o cafenea. Martorii ar fi declarat că individul ar fi fugit imediat de la locul faptei.

Cazul Ioanei ar fi fost redeschis de autorități în anul 2020. Potrivit antena3.ro, anchetatorii au apelat la Institutului Național de Criminalistică și Criminologie, pentru o analiză ADN realizată pe o mănuşă găsită la locul unde Ioana a fost ucisă.

Citește și: Copiii sub 13 ani nu mai au voie să iasă singuri din casă după ora 23.00. O nouă regulă se va aplica până la sfârșitul verii într-un oraș turistic din Franța

cutit in mana

Adolescenta a fost ucisă cu sânge rece, pe o stradă din Belgia

[Sursa foto: istockphotos]

În urma probei ADN, suspectul ar fi fost găsit de autorități în Italia, unde se presupune că a trăit după odioasă crimă.

La data de 5 aprilie 2024, bărbatul, de origine albaneză, a fost extrădat din Italia și reținut de autoritățile din Anvers, Belgia. Familia tinerei ar fi fost înșiințată că principalul suspect a fost identificat și reținut.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si