Tragedie în Craiova! O femeie de 52 de ani a murit după ce a fost supusă unei endoscopii la un spital privat, scrie Observator. La începutul lunii aprilie aceasta se prezentase la spital.

Ce acuzații dure i se aduc medicului din Craiova?

Medicul care a operat-o ar fi deja acuzat de malpraxis şi nu mai avea voie să intre în sala de operații.

Chiar cu o zi după ce a făcut intervenția, pacienta a intrat în stop cardiorespirator. Din păcate, medicii nu au mai putut să o salveze.

Moartă endoscopie Craiova

Imagine reprezentativă pentru un medic.

[Sursa foto: iStock]

Citește și: Copiii sub 13 ani nu mai au voie să iasă singuri din casă după ora 23.00. O nouă regulă se va aplica până la sfârșitul verii într-un oraș turistic din Franța

Citeste si: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei- catena.ro

Citeste si: Patrick, atac dur la adresa lui Giuly: "Aruncă bomba și după fuge, normal că iau foc". Robert nu a mai suportat și a intervenit- wowbiz.ro

Fostul manager de spital ar fi fost reținut anul trecut de poliţiştii pentru 24 de ore, iar apoi plasat sub control judiciar. Alin Demetrian este acuzat de malpraxis, după ce anul trecut în urma intervenţiilor pe care le-a făcut 4 persoane şi-ar fi pierdut viaţa. Așadar, el nu mai avea voie să profeseze nici în spitalele publice, nici în cele private.

Acum, după evenimentul nefericit, poliţiştii au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă și continuă cercetările în acest caz.

"Poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale Dolj s-au sesizat cu privire la faptul că, în seara zilei de 04 aprilie, o femeie de 52 de ani, din municipiul Caracal, judeţul Olt, ar fi intrat în stop cardio-respirator în urma unei intervenţii de explorare endoscopică, efectuată de către un bărbat din municipiul Craiova, medic chirurg. În cauză se efectuează cercetări pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care a avut loc evenimentul, urmând a fi dispuse măsuri legale", a informat IPJ Dolj, conform sursei menționate mai sus.

Moartă endoscopie Craiova

Imagine reprezentativă pentru un medic.

[Sursa foto: iStock]

Citește și: Un tânăr de 31 de ani a fost găsit fără viață într-un apartament din Timișoara, în prima zi de Paște. Bărbatul ar fi fost consumator de substanțe interzise

Prima moarte suspectă a avut loc în anul 2019. Ar fi vorba despre un bărbat din Dolj care a mers la Spitalul Județean de Urgență Craiova pentru o biopsie, însă la terapie intensivă inima lui a cedat, potrivit Gândul.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si