Nu mai e un secret că Cristi Borcea a avut o “menajeră” în închisoare. După ce a fost condamnat în Dosarul transferurilor, Borcea a împărţit celula cu Giovanni Becali, condamnat şi el în acelaşi dosar. „S-au spus multe minciuni despre cum am trăit eu în pușcărie. Da, am dat bani și am adus var și o bidinea să modernizăm baia. Am pus niște băieți să muncească. Le-am dat țigări.

Erau băieți săraci și noi aveam bani de țigări", a povestit Giovanni Becali la Digi Sport.( citeşte cum s-a ales tatăl lui Cristi Borcea cu dosar penal)

Citeste si: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei- catena.ro

Citeste si: Îngropat de viu, un bărbat a fost salvat ca prin minune după 4 zile de stat sub pământ- wowbiz.ro

Citeste si: Lui Cristi Borcea i s-au contopit pedepsele! Are de executat o condamnare de 7 ani și 6 luni de închisoare!

Cristi Borcea a avut o “menajeră” în închisoare: "Mergea cu fundul îndoit"

“Eram cu Borcea și zicea: «Uite-l pe filipinezul nostru». Era un băiat care ne ajuta. Era un băiat care avea un mers ciudat. Mergea cu fundul îndoit.

L-am întrebat: «Tu ești d-ală? Homosexual?». Mi-a zis că da și i-am zis «De mâine ai furculița ta, lingura ta, prosopul tău». I-am adus mănuși de plastic. Ne făcea curat și alte treburi pe care noi nu le-am fi făcut. Nu putem spune că era servitor sau menajeră. Ne ajuta pe acolo”, a mai relatat Giovanni.

Cristi Borcea a avut o “menajeră” în închisoare: "Puteam să ne cumpărăm de 1.000 de lei pe săptămână" 

E clar că Cristi Borcea a avut o “menajeră” în închisoare. "Ne trezeam la 7 sau la 7:30, când era apelul. Aveam abonamente la ziare, la Digi și Telekom și la încă 3-4 canale. Plăteam noi, printr-o firmă. Pușcăria nu avea bani să plătească și făceam noi cerere să plătim. Puteam mânca ce doream noi, de la magazin. Puteam să ne cumpărăm de 1.000 de lei pe săptămână”, a mai povestit Giovani Becali, care a fost eliberat condiționat pe 14 septembrie 2016.  În schimb, Borcea a revenit recent în puşcărie, fiind condamnat într-un dosar de retrocedări ilegale în Constanţa.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si