Cristi Borcea este cel mai mare dintre copiii familiei. Dinamovistul mai are două surori și a mai avut un frate, care a murit de mic.  ”La 24 de ani, am avut primul copil, pe Cristi, apoi pe Violeta, și pe Ștefania. Copiii mei sunt făcuți toți din 3 în 3 ani. Am ma i avut un băiat, dar s-a prăpădit, Dumnezeu să-l ierte. Era cel mai frumos.

Am în total 10 nepoți. 7 copii de la Cristi, două fete de la Violeta și o fată de la Ștefania care trăiește în Germania”,  a dezvăluit Stere Borcea, tatăl lui Cristi. 

Citeste si: El e candidatul la primărie care e vecin cu Cristi Borcea la Miami! Dan Cristian Popescu are un apartament de 750.000 de dolari în același complex cu vedere la Oceanul Atlantic, în care Borcea are două penthouse-uri! EXCLUSIV

Majoritatea afacerilor pe care le derulează milionarul dinamovist sunt trecute pe numele mamei lui, Elena, în contextul în care tatăl Stere acuză de ani buni probleme de sănătate de tot felul. Mai mult încarcerat în ultimii ani, Cristi Borcea nu a mai reușit să se întâlnească deloc cu sora lui cea mică, Ștefania, stabilită într-un oraș din nordul Germaniei. Femeia va împlini 44 de ani în octombrie și este căsătorită de aproape două decenii cu un cetățean străin cu care are o fată. 

 

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Scenariul NATO pentru război cu Rusia în 2027. Care ar fi primele țări invadate de ruși- antena3.ro

Citeste si: Animalele care nu vor mai putea fi ucise. Fermele se vor închide. Angajații trebuie să își găsească alt loc de muncă- wowbiz.ro

Chiar dacă dialoghează regulat cu Patrick sau Angelo, băieții din prima căsnicie ai fratelui Cristi, Ștefania intenționează să vină în vizită în țară, să-și revadă rudele apropiate, dar doar după ce se mai potolește pandemia de COVID. 

 

 

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si