Laurențiu Reghecampf a recunoscut! A fost la Gigi la pușcărie! În perioadele în care a pregătit-o pe Steaua și ulterior pe FCSB, spre surprinderea multora, Laurențiu Reghecampf a avut o relație foarte bună cu Gigi Becali, recunoscut ca un...”demolator” de...antrenori.

Laurențiu Reghecampf a recunoscut! A fost la Gigi la pușcărie! ”Am o legătură foarte strânsă cu el”

”Eu vorbesc foarte mult cu Gigi.

Am o legătură foarte strânsă cu el. E o legătură de respect. Când eram antrenor eu vorbeam câte două, trei ore pe zi cu el. Vorbeam foarte mult, și nu doar despre fotbal. Eu discutam un lucru important cu el și îl întrebam ce își dorește într-un an calendaristic. Vrei să promovezi, să vinzi, ce vrei să faci? Noi trebuia să facem ce voia patronul și să nu schimbăm strategia la mijlocul campionatului. Ce dorea patronul trebuia să se facă. Iar strategia la o echipă o face ăla care dă banii”, a povestit tehnicianul la ”Prietenii lui Ovidiu”.

Citeste si: Gigi Becali, despre nevestele finului său, Cristi Borcea: „I-am zis: Prima nevastă este iubirea, a doua este mila, a treia este blestemul”

Citeste si: Finul lui Gigi Becali dă un tun imobilar de 75 milioane de euro! Horia Culcescu și-a redresat afacerile după ce Becali l-a împrumutat cu 18 milioane de euro!

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Citeste si: Gigi Becali nu le mai face cadou fiicelor sale câte o mașină, din cauza pandemiei de coronavirus: „Pe mine nu mă mai interesează lucrurile materiale. Mă debarasez de ele. Oricum bogații au luat-o razna”

”Este tip căruia nu îi place să piardă”

Laurențiu Reghecampf a recunoscut! A fost la Gigi la pușcărie! Legătura dintre Reghe și Gigi a fost una puternică și de respect, drept dovadă, că antrenorul a fost destul de apropiat de latifundiar atunci când acesta a fost la închisoare, mai ales că și o pregătea pe FCSB în cel de al doilea său mandat. ”Vorbeam foarte mult din închisoare! Mă suna și am mers chiar și de câteva ori la el. Aveam o legătură de suflet. Pe mine mă ajuta mult când era în liberatate, nu atunci când a fost reținut. Este un tip cu care se poate lucra foarte bine. Este tip căruia nu îi place să piardă, investește foarte mulți bani și este dreptul lui să știe ce se întâmplă la echipă”, a menționat Reghecamp, care, după cum bine se știe, a fost tehnicianul cu care Gigi a câștigat cele mai multe trofee.

Laurențiu Reghecampf a recunoscut! A fost la Gigi la pușcărie! Acum, i-a ”împrumutat” și secundul cel mai apropiat lui

Laurențiu Reghecampf a recunoscut! A fost la Gigi la pușcărie!  Relația dintre Reghe și Gigi Becali a rămas una foarte bună și după ce antrenorul a plecat de la FCSB. Poate tocmai de aceea, acum, când echipa se află într-o situație critică, latifundiarul din Pipera și la-r dori din nou la cârma formației sale.

Din păcate, tehnicianul are un contract de respectat în Emirate, însă acest lucru nu l-a împiedicat să îl ”împrumute” o perioadă pe secundul său...Toni Petrea, iar, reporterii WOWbiz.ro au aflat că atunci când lucrurile se vor rezolva în Dubai,din punct de vedere contractual, el va reveni pe banca roș-albaștrilor.

Ce a câștigat Reghe pentru Becali! Toți iubitorii sportului știu că Reghe a antrenat echipa lui Becali între 2012- 2014, timp de două sezoane și între 2015- 2017, timp de un sezon și jumătate. În aceaste perioade a luat două  titluri  și o  Supercupă, iar unul dintre campionate a adus formația la zece puncte față de următoarea clasată, o performanță pe care niciun alt antrenor al lui Gigi nu a mai reușit-o!

 

Citeste si: Culiță Sterp, amintiri traumatizante din copilărie: „Râdeau copiii de mine.”- kfetele.ro

Citeste si: Descoperirea macabră în Timiș. Un tânăr de 24 de ani, gasit mort pe un câmp. Ar fi fost împuşcat în gât- radioimpuls.ro

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si