Cristi Borcea, transferat la Penitenciarul Spital Rahova! A avut nevoie de investigații medicale

Cristi Borcea a fost transferat din Penitenciarul Rahova într-o rezervă a Penitenciarului Spital Rahova, acolo unde a cerut să i se facă mai multe investigaţii medicale.

A.N.C, joi 21 februarie 2019 , 00:15

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

 

Fostul acţionar de la Dinamo a obținut transferul din celula în închisoarea-spital Rahova invocând istoricul său medical.

„Nu e bolnav sau oricum nu e ceva grav. Deținutul a cerut să fie supus unor controale medicale. Doar se caută de boli, dar cum istoricul său medical este destul de încărcat, nimeni nu vrea să riște. Așa că i-a fost aprobat transferul la spital (Penitenciarul Spital Rahova, n.r.)”, au spus surse din Administrația Națională a Penitenciarelor pentru libertatea.ro.

Citeste si: Cristi Borcea și Carmen Dan, legătură neașteptată! Cum a ajuns sora Ministrului de Interne să-și ofere serviciile pentru familia afaceristului condamnat

„Este internat într-o rezervă de doi, sub supravegherea medicilor. Mănâncă, doarme și se plimbă. Va sta acolo, în Secția de Chirurgie-Cardiologie, până când specialiștii vor interpreta rezultatele analizelor cerute și vor decide dacă se impune transferul său în închisoare”, au mai precizat sursele citate.

Te-ar putea interesa si