Cristi Borcea și Carmen Dan, legătură neașteptată! Cum a ajuns sora Ministrului de Interne să-și ofere serviciile pentru familia afaceristului condamnat

Cristian Borcea a ajuns din nou la închisoare deși o plătește pe sora Ministrului de Interne.

Radu Constantin, miercuri 20 februarie 2019 , 23:47

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

 

Legătură incredibilă între Carmen Dan și Cristian Borcea. Sora Ministrului de Interne a lucrat pentru firma fostului acționar de la Dinamo, condamnat recent în dosarul retrocedărilor ilegale din Mamaia.

Site-ul ”Lumea Politică” a dezvăluit la finalul anului trecut că Simona Cristina S, sora ministrului Carmen Dan apare pe ștatul de plată al unei companii de resurse umane patronate de Marian Munteanu, fost lider al Pieții Universității. Societatea oferă servicii de ”închirere personal de specialitate” către diverse firme din România.

Cristina Simona S. își oferea la vremea respectivă serviciile companiei Transpeco Logistic & Distribution, care o are acționar principal pe mama lui Cristi Borcea, Elena. Conform sursei citate, sora ministrului Carmen Dan a lucrat anterior la OMV Petrom. Cu toate că au trecut câteva luni de la apariția informației, Carmen Dan nu a negat nicioidată veridicitatea ei.

Citeste si: Mihaela Borcea, dărâmată de durere! A murit! "Dumnezeu să te aibă în pază, suflet minunat!"

Marian Munteanu nu știe dacă a angajat-o pe sora lui Carmen Dan

Marian Munteanu a declarat că nu știe dacă sora ministrului de interne apare pe lista oamenilor pe care îi plasează în diverse companii. ”La noi sunt 50-60 de specialiști în resurse umane angajați să gestioneze activitatea firmei. Restul angajaților sunt cei pe care îi închiriem către beneficiar și este normal să nu cunosc în detaliu datele acestora. Oricum, noi angajăm persoanele fără să știm care sunt rudele acestora. Analizăm CV-uri, parcurs profesional”, a declarat Marian Munteanu pentru Lumea Politică.

 

 

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si