Cristi Boureanu, noi probleme din cauza lui Sebastian Vlădescu! I-a furat soția, iar acum îl bagă în belele

Cristian Boureanu și Sebastian Vlădescu au o ”istorie” cât se poate de neplăcută împreună, acesta din urmă fiindu-i naș fostului politician și, totodată, principalul motiv al primului divorț al acestuia, după ce s-a aflat că ar fi avut o relație cu... fina.

Author: Radu C. Munteanu miercuri 20 noiembrie 2019 , 09:11

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Acum însă, dacă în plan personal lucrurile s-au lămurit, iar Cristi Boureanu s-a împăcat cu gândul că nașul i-a furat soția, problemele dintre ei se transformă într-unele penale.

Citeste si: Cristian Boureanu ajunge la munca de jos! Fostul deputat, trimis la ”spații verzi” pentru 100 de zile! Decizia, luată de judecătorul delegat, după condamnarea din dosarul bătăii cu poliția

Citeste si: Cristian Boureanu, găsit vinovat pentru un accident cu ATV-ul, pe litoral! Despăgubirile, de peste 60.000 lei, suportate de o firmă de asigurări

Citeste si: Cristian Boureanu, condamnat la inchisoare cu suspendare. Decizia este definitiva

Mai exact, de curând, DNA a transmis că procurorii instituției au dispus trimiterea în judecată, în stare de libertate, a lui Sebastian Vlădescu şi a lui Cristi Boureanu, în același dosar. ”Cauza are ca obiect infracţiuni de corupţie săvârşite în perioada 2005-2017, respectiv plăţi în valoare de aproximativ 20 de milioane de euro făcute de către o

companie străină, cu titlu de comisioane, către oficiali români sau persoane cu influenţă asupra acestora, în legătură cu încheierea şi executarea unor contracte de reabilitare a liniei ferate”, explică procurorii din cadrul Direcţiei Naţionale Anticorupţie – Secţia de combatere a infracţiunilor asimilate infracţiunilor de corupţie.

Mai exact, au detaliat, în dosarul trimis instanțelor de judecată, faptul că Cristian Boureanu și Sebastian Vlădescu, alături de alții, ar fi încasat sume uriașe de bani.   „VLĂDESCU SEBASTIAN-TEODOR GHEORGHE (ministru al Finanţelor în perioada săvârşirii faptelor) pentru săvârşirea a două infracţiuni de luare de mită şi a unei infracţiuni de trafic de influenţă. (...)BOUREANU CRISTIAN-ALEXANDRU (parlamentar şi vicepreşedinte al unui partid politic aflat la guvernare în perioada săvârşirii faptelor) pentru săvârşirea unei infracţiuni de trafic de influenţă”, sunt acuzațiile aduse celor doi, pe vremuri naș și fin, precum și colegi într-un partid politic aflat, la acea vreme, la putere. Iar detaliile dosarului, remise de DNA într-un comunicat, spun că, în anul 2009, cei doi, alături de alții, au încasat sume amețitoare. ”În cursul anului 2009, pe fondul schimbării guvernului şi al crizei economice care a dus la întârzierea plăţii facturilor, reprezentanţii companiei străine au ajuns la o nouă înţelegere privind plata unui comision de 10% din sumele încasate de la statul român către Vlădescu Sebastian Teodor Gheorghe (care îndeplinea din nou funcţia de ministru de finanţe), C. D. şi Cristian Boureanu.(...) În acest mod, Vlădescu Sebastian-Teodor Gheorghe a primit 2.242.000 euro,(...) iar Boureanu Cristian Alexandru a primit 2.111.799 euro”, susțin procurorii DNA.

Sebastian Vlădescu, cauza divorțului lui Cristian Boureanu

În anul 2000, Cristian Boureanu se căsătorea, apoi familia lor se mărea odată cu venirea pe lume a fiicei lor, Ioana. Însă, după doar patru ani de mariaj, Cristian Boureanu divorţa de soţia sa, iar despărţirea a fost una dură şi urâtă din cauza infidelităţii acesteia, cea care şi-a înşelat partenerul tocmai cu naşul de cununie, Sebastian Vlădescu, cel care era şi mai în vârstă faţă de politicianul încornorat. Cu toate acestea, cu ceva timp în urmă, fosta soție a lui Cristian Boureanu a negat că ar fi avut vreo relație cu Sebastian Vlădescu, că totul ar fi fost o înscenare și că, de fapt, pe atunci deja era la un pas de divorț de politician.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si