Cristian Boureanu, găsit vinovat pentru un accident cu ATV-ul, pe litoral! Despăgubirile, de peste 60.000 lei, suportate de o firmă de asigurări

O societate de asigurări va plăti peste 60.000 lei pentru un accident de ATV produs de Cristian Boureanu în urmă cu 2 ani.

Radu Constantin, miercuri 15 mai 2019 , 09:31

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Un constănțean va primi despăgubiri de peste 60.000 lei după ce a suferit un accident cu un ATV condus de Cristian Boureanu. Afaceristul se afla la vehiculului și se afla într-o stare euforică, conform martorilor. Boureanu s-ar fi urcat pe ATV fără să ceară acordul proprietarului acestuia, căruia îi făcuse semn să oprească cu puțin timp înainte. Martorii mai spun că afaceristul s-a îndreptat cu ATV-ul spre mare, avându-l lângă el pe”pasagerul”care nu apucase să coboare, a făcut câteva ”scheme” și s-a răsturnat, provocând rănirea bărbatului.

Decizia nu este defitivă

Bizara întâmplare a avut loc în 2017, iar pasagerul accidentat a solicitat despăgubiri în instanță. Judecătoria Constanța a decis ca firma la care era asigurat vehiculul să plătească: 7.631 lei – despăgubiri pentru acoperirea prejudiciului accidentului rutier, 50.000 lei – despăgubiri morale și 2.591 lei – cheltuieli de judecată. În proces, Boureanu a fost intervenient forțat iar instanța a considerat că accidentul s-a produs din vina lui. Chiar și așa, firma de asigurări a fost cea care va trebui să plătească despăgubirile. Decizia nu este însă defitivă și a fost deja atacată cu apel.

Citeste si: Momente grele pentru Cristian Boureanu, după condamnare: ”Mai am două luni și scap de emoții”

Din fericire pentru Boureanu, procesul s-a desfășurat la o instanță civilă, așa că omul de afaceri a scăpat de o eventuală condamnare penală care i-ar fi putut afecta situația în celălalt dosar, de ultraj, unde tocmai a primit o pedeapsă cu suspendare.

Clipul zilei pe STIRILEKANALD.RO:

Te-ar putea interesa si