Cristi Marinescu, prezent joi în studioul Wowbiz, a dezvăluit că relația dintre el și Maria a fost una cât se poate de reală, fiind vorba de iubire adevărată între ei. Din păcate, spune Marinescu, a fost o "iubire neîmplinită".

Citeste si: Maria, fosta concurentă de la ,,Puterea Dragostei" sezonul 3, face dezvăluiri uluitoare după despărțirea de Marinescu

"Relația noastră a fost una extrem de reală.

Nu mă ascund cu absolut nimic. Au fost extrem de multe sentimente, vorbesc despre iubire între noi doi. În această viață apar niște iubiri neîmplinite și asta a fost între noi doi, o iubire neîmplinită”, a declarat Cristian Marinescu, la „Totul despre Puterea dragostei”.  

Maria, fosta concurentă de la ,,Puterea Dragostei", lasă impresia că a trecut destul de repede peste despărțirea de Marinescu.

Cristi Marinescu: O să mai încerc să am o relație cu Maria

Cristi Marinescu a mai spus că lucrurile dintre el și Maria sunt incerte și nu se poate vorbi despre o împăcare. Câștigătorul sezonului trei "Puterea dragostei" a mărturisit că între ei a fost dragoste adevărată, însă anumite certuri i-au dus în punctul despărțirii.

„Să nu vă gândiți o secundă că îmi este ușor să vorbesc despre treaba asta. Îmi este extrem de greu pentru că este o femeie care a făcut parte din viața mea. Nu știu dacă o să reluăm legătura, o să mai încerc să am o relație cu ea.

Momentan, lucrurile sunt în balanță. Sunt aceleași simple discuții pe care le-am avut de fiecare dată. Suntem două personalități foarte puternice, două pietre foarte tari", a declarat Marinescu.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Citeste si: Aya de la ”Puterea Dragostei” a trecut la cratiță. Cu ce îl răsfață frumoasa blondă pe iubitul său

"Am mai stat o săptămână împreună după finală"

Cristi Marinescu a mai spus că Maria a fost cea care a pus ounct relației dintre ei.

"După ce s-a terminat finala, noi am mai stat împreună o săptămână. Era vorba ca ea să plece în Chișinău, iar eu urma să merg după ea”, a dezvăluit Marinescu.

Citeste si: Finaliștii emisiunii „Puterea Dragostei”, sezon 3. Alexandra și Cristi Marinescu au câștigat premiul cel mare

Maria, fosta concurentă de la ,,Puterea Dragostei", lasă impresia că a trecut destul de repede peste despărțirea de Marinescu. Acum, tânăra se concentrează foarte mult pe cariera sa.

Blondina a dezvăluit recent câteva proiecte în care se va implica pe viitor.

Citeste si: Iancu Sterp de la Puterea Dagostei, campion în ringul de MMA


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si